Bedrijfsnaam: Sportcentrum Ursus
Adres: Leeuwerikstraat 119-121,
8916CC Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2152959
 • Krachttraining
 • Fitness

Over ons

Bij Sportcentrum Ursus zijn er verschillende mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Je kunt kiezen voor individueel fitness of een training in groepsverband. Voor alle activiteiten geldt dat je constant professioneel begeleid wordt. In overleg met één van de instructeurs stel je een schema op dat specifiek op jou is afgesteld. Er is een ruime keuze aan groepslessen waaruit je kunt kiezen, maar je kunt ook trainen onder begeleiding van een personal trainer. Ben je klaar met je training? Dan kun je heerlijk ontspannen in de sauna's die in de kleedkamer aanwezig zijn of een bezoekje brengen aan de professionele zonnestudio. Sporten was nog nooit zo leuk!

Neem contact op via:

Artikelen van Sportcentrum Ursus

 • sporten
  Sporten is leuk én spannend!
  Wanneer jij als zakenvrouw of werkende moeder een druk leven leidt, is het extra belangrijk om fit te blijven. Sporten kun je dan ook makkelijk gaan zien als een noodzakelijk kwaad en de smoes dat jij het te druk hebt om te sporten, is snel gemaakt.
 • krachttraining
  Krachttraining als belangrijk onderdeel
  Vraag jij je ook wel eens af hoe ze dat nou doen? Mensen met een fulltime baan, een gezin, een sociaal leven die óók een fit en slank postuur hebben? Tja, sporten combineren met werk en gezin vergt wel wat planning en discipline.
 • sporten
  Sporten na je zwangerschap
  Na een zwangerschap heeft jouw lichaam een tijdje nodig om weer ‘in shape’ te komen. Dat buikje moet worden weggetraind, de extra kilo’s zitten je in de weg en je ervaart eventueel nog de naweeën van bekkeninstabiliteit.
 • sporten
  Sporten was nog nooit zó leuk!
  Ben jij al buiten adem als je met de wasmand de trap op bent gesjouwd? Heb jij het gevoel dat je de Tour de France hebt gereden, wanneer je dat stukje naar je werk tegen de wind in hebt moeten fietsen?
Toon meer >
Toon minder >