Bedrijfsnaam: Stichting B.V.B. - Hand Made Inspirations (HMI)
Adres: Mispelgaarde 35,
3992JV Houten
Telefoonnummer: 06-85127266
 • Kledingzaak

Over ons

Hand Made Inspirations verkoopt prachtige handwerken, in de vorm van tassen en kleding. Alle HMI-items zijn zorgvuldig vervaardigd door inheemse gemeenschappen of ambachtelijke boeren, en dat allemaal met behulp van hoogwaardige en duurzame materialen.

Neem contact op via:

Artikelen van Stichting B.V.B. - Hand Made Inspirations (HMI)

 • handmade
  Help de wereld een handje met handmade
  Zeg eens eerlijk. Hoeveel kleren die jij koopt ben je zat nadat je ze een paar keer hebt aangehad? En hoeveel ongebruikte tassen hangen er aan jouw kapstok? Producten verliezen hun vorm en stevigheid, of zijn al niet meer in de mode.
 • handmade-inspirations
  Het verhaal achter Handmade Inspirations
  Beatriz Velàsquez is de oprichtster van H.M.I. Handmade Inspirations. Dit is een online winkel waar je de mooiste handgemaakte tassen en poncho’s kunt verkrijgen. Beatriz, geboren in Santa Marta, een kustplaats in de provincie Magadalena in Colombia.
 • poncho
  (Voorjaars)jas nodig? Wees prachtig in een poncho!
  Heerlijk: ‘s ochtends wakker worden door de zonnestralen die onder je gordijn vandaan komen en genieten van een aangenaam voorjaarstemperatuurtje. Natuurlijk heb je je dikke winterjas al in de opslag gelegd, en wil je je nu hullen in een leuke en luchtige voorjaarsjas. Wat er precies op jouw wensenlijstje staat?
 • tas
  Deze tas is een echte eyecatcher voor in de lente!
  Het mooie weer komt er weer aan. Dat vraagt om een nieuwe tas! Wat dacht je van een hippe, vrolijke tas in felle kleuren, waarmee je ook nog eens een goed doel steunt? Dat zijn de prachtige Mochila tassen bij uitstek!
Toon meer >
Toon minder >