Bedrijfsnaam: Succesvol Scheiden Rijnmond
Adres: Dorpsstraat 154C,
2992BE Barendrecht
Telefoonnummer: 06-36054971
 • Scheidingsmediator

Over ons

Succesvol Scheiden Rijnmond coacht mensen die in een scheiding verwikkeld zijn of al langer gescheiden zijn.

Neem contact op via:

Artikelen van Succesvol Scheiden Rijnmond

 • scheiding
  Na de scheiding: durf jij de confrontatie met jezelf aan?
  Marjolein: ‘Mijn man en ik zijn nu drie jaar uit elkaar. We hebben twee dochters, van 6 en 10 jaar. Eigenlijk is mijn oudste dochter Luna ‘het probleem’.
 • scheiding
  'Tijdens mijn scheiding heb ik emmers vol gehuild'
  Anja, 42 jaar: ‘Op een late zondagavond kwam ik terug van een avondje eten met vriendinnen. Het viel me op dat de auto niet voor de deur stond. Ik liep de keuken binnen. ‘Misschien is hij wel even een stukje rijden,’ dacht ik nog. Maar bij binnenkomst zat mijn man aan de keukentafel.
 • scheiden
  Zomervakantie na scheiding: spanning of ontspanning?
  De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Als pas gescheiden ouder heb je zin in de vakantie, maar tegelijkertijd zie je ertegenop.
 • opvoeden
  Samen apart de kinderen opvoeden
  Nooit heeft hij zich met de opvoeding van de kinderen bemoeid. Hij werkte veel en kwam soms pas thuis als de jongens al in bed lagen. Nu jullie uit elkaar gaan, blijkt hij ineens co-ouderschap te willen. Je wereld stort in.
 • relatie
  Gebroken relatie: papa is weg
  De deur slaat met een harde knal dicht, het servies ligt gebroken op de vloer, je mascara verspreidt zich steeds verder over je gezicht: hij is weg. En hij komt nooit meer terug. Letterlijk heeft hij de deur achter zich dichtgetrokken. Je zakt op de grond en opeens voel je twee kleine armpjes om je heen die je proberen te troosten.
Toon meer >
Toon minder >