Bedrijfsnaam: Tandprothetiek Brabant
Adres: Tongerlose Hoefstraat 77-01,
5046NE Tilburg
Telefoonnummer: 013-5449961
 • Tandheelkunde

Over ons

Bij Tandprothetiek Brabant kun je terecht voor advies rond gebitsprotheses, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van jouw kunstgebit. Kortom: voor alles van prothetische zorg tot implantologische zorg en mondhygiëne.

Neem contact op via:

Artikelen van Tandprothetiek Brabant

 • slechte-adem
  Een slechte adem: durf jij je mond open te doen?
  Er rust een groot taboe op het hebben van een slechte adem. Geeft toe: het is super vervelend om terug te deinzen, wanneer je moeder, vriend of vriendin uit zijn of haar mond ruikt.
 • tanden
  Een rij mooie witte tanden
  Je zou het misschien niet zeggen, maar er zijn zo’n drie miljoen mensen met een volledige prothese in Nederland! Een volledige gebitsprothese (kunstgebit) bestaat uit een plaat van kunsthars, waarop tanden en kiezen zijn bevestigd.
 • prothese
  'Na twee jaar eindelijk weer spareribs eten!'
  Ida droeg al 30 jaar probleemloos een kunstgebit in haar bovenkaak. Toen ze twee jaar geleden ook een prothese in haar onderkaak moest, begonnen de problemen.
 • tandprotheses
  Gewoon in een appel bijten
  Helaas is niet iedereen gezegend met een gezond en gaaf gebit en daarom is het fijn dat je ontbrekende elementen kunt vervangen door een deel- of volledige prothese. Een deelprothese heeft vaak genoeg steun aan (het restant van) je eigen gebit, maar een volledige prothese wil na verloop van tijd nog weleens los gaan zitten.
 • mondhygiënist
  5 redenen waarom een bezoek aan de mondhygiënist goed is
  Met een wond op je arm ga je snel naar je huisarts, maar de kans is groot dat je op dat ontstoken tandvlees geen actie onderneemt. En dan te bedenken dat dit net zo ernstig is voor je gezondheid!
Toon meer >
Toon minder >