Bedrijfsnaam: Ten Tije Sport & Wellness
Adres: Heemradenlaan 101,
7329BZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5433266
 • Fitness

Over ons

Bij Ten Tije kom je terecht in de sportschool met het compleetste fitnessaanbod in Apeldoorn. Je kunt extra begeleiding krijgen van een voedingscoach en een fysiotherapeut. Na je work-out kun je heerlijk ontspannen in de lounge of in de sauna.

Neem contact op via:

Artikelen van Ten Tije Sport & Wellness

 • sportoefeningen
  'De oefeningen zijn afwisselend en uitdagend'
  Lilian: ‘Het begon in januari vorig jaar met pijn in m’n onderrug, en later wilde mijn rechter been ook niet meer goed bewegen. Natuurlijk ben ik naar mijn huisarts gegaan, en die verwees me door naar het ziekenhuis.
 • fitness
  'Ik vond fitness onzin, nu is het mijn grootste hobby'
  Als geen ander weet personal trainer Marco van den Brink (32) hoe het is om te moeten vechten tegen overgewicht. Nu helpt hij anderen om hetzelfde doel te bereiken.
 • coaching
  'Met coaching verliezen we wél gewicht!'
  Judith: ‘Sinds mijn studententijd kamp ik met overgewicht. Het is vast herkenbaar: je gaat op kamers wonen en je mag ineens zelf bepalen wat, waar en wanneer je eet. Ik kwam in die tijd behoorlijk aan.
 • sporten
  'Het sporten is echt heel erg gaaf!'
  Jolanda (52): ‘Bewegen is niet weg te denken uit mijn leven. Ik wandel veel met de honden en ik vind het heerlijk om te golfen. Deze activiteiten zijn natuurlijk vooral leuk in de lente en in de zomer. Mijn huisarts raadde mij aan om vanwege mijn hoge bloeddruk intensiever te gaan bewegen.
Toon meer >
Toon minder >