Bedrijfsnaam: The LoveCheck
Adres: Vossenberg 16,
4841JA Prinsenbeek
Telefoonnummer: 076-5426281
 • Relatietherapie

Over ons

The LoveCheck cursus is perfect voor koppels die een stressvolle periode ervaren. Misschien bang zijn dat ze uit elkaar groeien, of al uit elkaar gegroeid zijn. Ook voor beginnende Liefdesrelaties is deze cursus een aanrader omdat je nu leert hoe het wel kan.

Neem contact op via:

Artikelen van The LoveCheck

 • relatieruzie
  Trouble in paradise? Zó pak je een relatieruzie goed aan!
  Er kómt een moment dat de romantiek ver te zoeken is in Huize Voorheen Roze Wolk, en dat ook de vertrouwde humor tussen jullie is verdwenen. Tja – het kan nou eenmaal niet altijd van een leien dakje gaan in je relatie.
 • liefde
  Welk type ben jij in de liefde?
  Cherelle (33) vertelt: ‘Carlos was mijn eerste grote liefde. Met zijn geweldige lach, prachtige groene ogen én mooie lijf had hij al mijn aandacht. Maar hij was óók nog eens heel leuk. Hij was heel sociaal, en met zijn vlotte babbel leek hij het met iedereen goed te kunnen vinden. En hij had, net zoals ik, een gevoel voor sarcastische humor.
 • samenwonen
  ‘Samenwonen? Samen ons kapot ergeren bedoel je zeker!’
  Gwendolyn: ‘Ik háát het om te worden gekoppeld – bij mij resulteerde dit altijd in de meest ongemakkelijke dates. Dus toen mijn beste vriendin zei: ‘Ik weet iemand die echt heel goed bij je zou passen!’ reageerde ik niet direct enthousiast. Maar omdat ze zo bleef door zeuren, zat ik twee avonden later toch tegenover een hele leuke jongen.
 • relatiecoach
  6 vragen aan dé relatiecoach
  De sfeer in huis is niet gezellig, jij en je partner hebben weinig tijd voor elkaar en je relatie bestaat vooral uit het maken van afspraken om het gezin draaiende te houden. Situaties die de meeste mensen met een (langdurige) relatie zullen herkennen – en jij misschien helaas ook wel. Maar gelukkig is daar relatiedeskundige Henriëtte die al meer dan 20 jaar een eigen praktijk heeft op het gebied van coaching en counseling.
 • relatiedip
  ‘Na zeven jaar komt de sleur’: herken jij de relatiedip?
  Bianca vertelt: ‘Net op het moment dat ik een schaal dampende lasagne uit de oven haalde, kreeg ik een app van mijn vriend Steven, met wie ik inmiddels zeven jaar een relatie heb. ‘Sorry schat, nog bezig met een spoedklus. Wacht maar niet op mij’. Ik voelde de tranen in mijn ogen prikken.
 • relatie
  De dialoog: onze relatie liep wel/niet op de klippen
  Steven: ‘Zou jij dat nou doen?’ vroeg je, met een grote grimas op je gezicht. We zaten op de bank, ik had een arm om je heen geslagen. Op de salontafel stonden twee speciaalbiertjes, op het televisiescherm speelde Temptation Island af.
 • valentijnsdag
  Zó overleef je Valentijnsdag. Als koppel.
  Van je op de bank nestelen met een doos bonbons en een zoetsappige serie bingewatchen, tot rituelen met voodoopoppen en hooikarren (ja, écht). Er zijn hele boeken over geschreven over hoe je meest romantische dag van het jaar kunt doorbrengen als single. Maar de veertiende van februari kan voor mensen mét een metgezel net zo geforceerd en beklemmend aanvoelen.
 • ruzie-in-relatie
  Ruzie in relatie: zo pak je het goed aan!
  Ik zet áltijd de vuilnis buiten en doe wel drie keer per dag de afwas. Jij ruimt nóóit zelf je spullen op!’ Misschien hoor je het jezelf weleens snauwen tegen je partner. Betrapt!
 • relatie
  Is jouw relatie een 'Should I stay or should I go'-situatie?
  Jullie werken allebei veel en komen laat thuis. Waar jij ervoor zorgt dat er eten op tafel komt en dat die drie wassen er doorheen worden gejast, gaat je man achter de laptop zitten om nog even wat werk weg te werken. En áls jullie dan eens samen zijn, dan passeren cruciale gespreksonderwerpen als de scheef geparkeerde auto op de oprit of elkaars kledingstijl de revue.
 • liefde
  Exit liefde? Wanneer de verbinding verbroken is
  Heel hard schreeuwen, kapotgeslagen servies en dichtslaande deuren. Dit hoeven niet altijd de signalen te zijn dat je relatie aan het wankelen is. Ook weinig gespreksstof en desinteresse in elkaar kunnen wijzen op een verminderende connectie tussen jullie twee.
 • relatie
  ‘Onze relatie is weer nét zoals in het prille begin!’
  ‘Het was de zomer van 1999. De zomer waarin Simone en ik Californication van de Red Hot Chili Peppers grijs draaiden, we net onze diploma’s op zak hadden en verliefd op elkaar waren. Straalverliefd. De maanden juni, juli en augustus waren we onafscheidelijk geweest.
 • relatie
  Wanneer jullie relatie steeds minder wordt
  Met een harde klap zwaai je de boodschappentas op tafel. Ondertussen hoor je ‘Mama, mama!’ vanuit de woonkamer. ‘Even wachten lieverd, mama komt eraan’. Zucht.
 • verliefd
  Worden jij en je partner weer verliefd op elkaar?
  Dirk en ik waren soulmates, lovers en best friends. De laatste tijd zijn we alles behalve verliefd. We leven echt langs elkaar heen en dat zorgt voor een negatieve sfeer.
 • relatie-verbeteren
  'Jij bent leuk... Mag ik je houden?'
  Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar om nu te zeggen dat jullie relatie op het moment hot and steamy is… Je zegt wel eens gekscherend tegen je partner dat jullie wel een stel ingedutte bejaarden lijken. En eigenlijk ligt de waarheid daar niet eens zover vandaan.
Toon meer >
Toon minder >