Bedrijfsnaam: Themis Loopbaancoaching
Adres: Meerenakkerplein 3,
5652 BJ Eindhoven
Telefoonnummer: 073-5116717
Website: -
 • Loopbaancoaching

Over ons

Bij Themis Loopbaancoaching kun je terecht voor loopbaanorientatie, coaching, outplacement, psychologisch onderzoek, stress en burn-out coaching. Oprichter Pieter Vermunt helpt jou graag om samen een nieuw perspectief te ontdekken.

Neem contact op via:

Artikelen van Themis Loopbaancoaching

 • burn-out
  Stap uit je burn-out: stress en burn-outcoaching
  Een overvolle agenda, een to-do-lijst die steeds langer wordt, naderende deadlines en nauwelijks tijd om op adem te komen. Je bent al tijden doodop en ontspannen lukt je gewoon niet meer.
 • loopbaantraject
  Hoe ziet een loopbaantraject eruit?
  Je zit niet langer op je plek in je huidige baan, maar het lukt je maar niet om een nieuwe baan te vinden. Of je hebt langdurig ziek thuis gezeten en weet niet zo goed hoe je nu de arbeidsmarkt op moet. Misschien weet je eigenlijk niet precies wat jouw talenten zijn en waar je energie van krijgt.
 • werk
  ‘Ik zat niet meer op mijn plek op mijn werk’
  Tina (47): ‘Al jaren was ik actief in de onderzoekswereld. Mijn gehele netwerk daardoor ook. Ik heb mijn man tijdens mijn studie ontmoet, en ook hij is zich gaan bezighouden met onderzoek. Lang heb ik erg hard gewerkt.
 • carriere
  De volgende stap in jouw carrière
  Misschien heb je alles op je werk: leuke collega’s en een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Maar toch kriebelt er iets. Mogelijk ben je klaar om wat meer verantwoordelijkheden te dragen. Of je bent op zoek aan wat extra uitdaging of verbreding in je functie.
 • loopbaantraject
  Nooit te oud om te leren! Loopbaantraject voor 45-plussers
  Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen: hoe tevreden ben ik eigenlijk met mijn baan? En werk ik puur om mezelf in levensonderhoud te voorzien, of is mijn baan echt mijn passie?
 • baan
  Blij met je baan en je leven?
  In onze maatschappij is het heel normaal om te rennen, vliegen en hollen. Het leven bestaat uit zoveel facetten dat je eigenlijk te weinig tijd hebt om stil te staan. Maar als er soms toch een moment voor reflectie aanbreekt, komen er misschien wel heel lastige vragen op je af.
 • nieuwe-baan
  Hulp bij het vinden van een nieuwe baan
  Voor velen is het een utopie: een roeping vinden en die de rest van je leven kunnen uitvoeren. Het is prachtig voor hen die dit overkomt, maar heel normaal als dit niet voor jou geldt. Het gaat per slot van rekening niet altijd vanzelf in je loopbaan. Je komt bijvoorbeeld niet vooruit terwijl je dat wel wilt en kunt.
 • carriere
  Ben je 45+? Begin je tweede carrière!
  Je bent halverwege de vijftig (en echt: dat is nog hartstikke jong) en wilt ander werk. Doe eens een rondvraag op de gemiddelde verjaardag. Grote kans dat de meeste mensen van vijfenveertig jaar en ouder toegeven dat zij stiekem ervan dromen om eindelijk voor zichzelf te beginnen als kunstenaar of tóch dat ongepubliceerde manuscript te publiceren dat ergens verfrommeld in het bureaukastje ligt.
 • loopbaancoaching
  Weer op de juiste koers met loopbaancoaching!
  ‘s Ochtends moet je jezelf uit bed slepen. Lijdzaam stap je onder de douche, neem je een slok koffie en maak je je brood klaar. Uiteindelijk stap je al zuchtend op de fiets of in de auto om naar kantoor te rijden. Dit ritueel heb je vijf dagen per week.
 • ophouden,-burn-out
  Nú even ophouden met maar doorgaan
  Je hebt een lange en zware dag op het werk gehad: de zoveelste deze week. Je wilt niets liever dan op de bank ploffen, en met een magnetronmaaltijd op schoot, je slechte, maar o zo leuke serie kijken.
Toon meer >
Toon minder >