Bedrijfsnaam: Training Zuid
Adres: Koninginneweg 69,
1075CH Amsterdam
Telefoonnummer: 06-55855860
 • Krachttraining
 • Personal training

Over ons

Bij Training Zuid ben je op het juiste adres om de fitste versie van jezelf te worden! Je kunt kiezen voor personal training of groepslessen. Denk bij groepslessen aan kickboksen, bootcamp, ballet, fitness, zaktraining of essentrics.

Neem contact op via:

Artikelen van Training Zuid

 • boksen
  Boksen: hip, stoer en speciaal voor vrouwen!
  Waarom zou je het dit jaar niet eens anders aanpakken? Je hebt je al zo vaak voorgenomen om die extra kilo’s te lijf te gaan en je conditie eens flink onder handen te nemen. Maar tot nu toe waren al die goede voornemens geen lang leven beschoren.
 • sporten
  Van sporten krijg je energie!
  Wanneer jij het al druk genoeg hebt met je werk, je relatie, je gezin en sociale contacten, dénk je er waarschijnlijk niet om ook nog eens te gaan sporten. Je kunt je energie en tijd wel beter gebruiken. Fout!
 • kickboksen
  Kickboksen als total body work-out!
  Net als de meeste mensen wil jij graag een goede conditie en een bijbehorend fit en strak lijf. Maar nét als de meeste mensen vind jij het best lastig om jezelf van je bank of bureaustoel af te slepen en je (met regelmaat) in je sporttenue te hijsen.
 • boksen
  Boksen speciaal voor vrouwen!
  Je wilt je conditie opbouwen, wat meer spierdefinitie zien of wat kilo’s kwijt. Op je oude trainingsroutine ben je echt alleen echt uitgekeken en wilt wel eens een andere effectieve, stoere work-out proberen. Tussen al die gespierde mannen in het krachthonk voel jij je alleen écht niet op je gemak.
 • fitter-worden
  Fitter worden? Kies voor een personal trainer!
  Je weet het eigenlijk best. Het zou beter voor je zijn om meer te bewegen, gezonder te eten, vet te verliezen of eindelijk eens aan de slag te gaan met je lichamelijke klachten. Wanneer je jezelf voldoende hebt overtuigd, lukt dat je ook best, voor even.
Toon meer >
Toon minder >