Bedrijfsnaam: Uitvaartverzorging Alexandra Markusse
Adres: Albert Plesmanweg 15J,
4462GC Goes
Telefoonnummer: 0113-214291
 • Uitvaartzorg

Over ons

Alexandra Markusse maakt elke uitvaart uniek. De uitvaartonderneming geeft eerlijk, oprecht en betrouwbaar advies over het afscheid dat past bij jouw dierbare. Alexandra biedt, naast uitvaarten, ook nazorg aan op maat.

Neem contact op via:

Artikelen van Uitvaartverzorging Alexandra Markusse

 • overlijden
  Een nieuw begin
  Hoe vaak beginnen we in ons leven niet aan iets nieuws? We willen allemaal weleens iets anders of zijn toe aan iets nieuws. Soms is die drang zó sterk dat er echt iets móét veranderen en er een frisse wind door je leven moet waaien, omdat het plezier of de passie uit je leven verdwenen is.
 • uitvaart
  Onderweg
  Ria overleed 14 weken na de diagnose ‘alvleesklierkanker’. Zij was toen 71 jaar en zelf een half jaar weduwe van haar Leo. De diagnose kwam als een mokerslag aan, maar sloeg haar niet uit het veld.
 • gelijkheid
  Gelijkheid
  Vorig jaar adopteerden wij de zwarte dracht in het project ‘gelijkheid’ van Rem van den Bosch. Het project begon als een signaal aan enkele gemeentebesturen die weigerden de regenboogvlag te hijsen. Rem maakte twaalf fotosessies met negen verschillende modellen: Zeeuwse meisjes, gehuld in doordeweekse Walcherse dracht.
 • afscheid
  Nelly, een 'stoer wijf'
  Op de eerste dag van de maand waarin de lente in aantocht is, nemen we afscheid van een sterke, stoere, onafhankelijke vrouw in misschien wel een van de mooiste dorpjes van Zeeland: Kloetinge. Wanneer we de overledene naar binnen brengen in het Geerteshuis en we de deuren openen, miauwt een buurtpoes haar tegemoet.
 • uitvaart
  Een kijkje achter de schermen
  Je kent de uitvaartverzorger als iemand die een uitvaart begeleidt. Maar wat houdt dat precies in?
 • uitvaart
  Toost op het leven tijdens een uitvaart
  Uitvaarten zijn de laatste jaren sterk veranderd. De waardigheid die mensen vroeger in de kerk vonden, is nog altijd heel erg belangrijk, maar de definitie van een waardig afscheid is wel veranderd. Mensen willen hun uitvaart steeds verder personaliseren.
 • rouw
  Rouw is een luxe
  Vier jaar na de tragische ramp van de MH17 bericht de Provinciale Courant op 13 augustus 2018 over de gevoeligheden rond een monument voor de slachtoffers. De ramp wordt overschaduwd door die met MH370 van slechts vier maanden eerder.
 • leven
  De storm van het leven
  Als het je overkomt dat je echtgenoot na een ernstig ongeval volledig verlamd in een verpleeghuis ligt en je machteloos staat tegenover deze werkelijkheid. Als je ieder op je eigen manier afscheid moet nemen van een leven samen, vol levenslust en enthousiasme. Terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat, knokt hij met veel moed, kracht, boosheid en frustratie en zet hij alles op alles om zo lang mogelijk bij zijn gezin te blijven.
 • liefde
  Een Bron van Liefde
  Corrie is 31 jaar als ze na acht jaar huwelijk achterblijft met drie jonge kinderen. In haar trouwbijbel staat de huwelijkstekst ‘De Heer zal uw uitgang en uw ingang bewaren van nu aan tot in eeuwigheid’.
 • euthanasie
  Euthanasie is de stem van een voltooid leven
  Een vrouw van begin negentig die besloot niet meer te eten en te drinken, een aan huis gekluisterde man van eind tachtig met hartfalen die een overdosis nam.
Toon meer >
Toon minder >