Bedrijfsnaam: UNI10 Edelsmid
Adres: Haverstraatpassage 27B,
7511EV Enschede
Telefoonnummer: 053-4311020
E-mail:
 • Edelsmid

Over ons

Bij UNI10 worden unieke sieraden, geheel naar wens, gemaakt. Je kunt er terecht voor armbanden, colliers, hangers, manchetknopen, oorhangeres, oorstekers, ringen en trouwringen.

Neem contact op via:

Artikelen van UNI10 Edelsmid

 • edelsteen
  Een edelsteen voegt écht iets toe
  Marilyn Monroe zong er al over: Diamonds are a girl’s best friend. Maar wist je wel dat er nog veel meer mooie edelstenen zijn? Elk met hun eigen kleur, sfeer en karakter. Doorzichtig of ondoorzichtig.
 • sieraden
  De edelsmid blaast jouw sieraden nieuw leven in!
  Tijdens het afstoffen van je sieradenkistje kom je ineens weer die gouden schakelarmband tegen. Hoewel je hem koestert – je hebt hem járen geleden van een dierbare gekregen – zijn er maar weinig momenten dat je hem draagt. Het model is wat gedateerd, en hij glanst ook niet meer zoals in het begin.
 • trouwringen
  Een set bijzondere trouwringen
  Eigenares Tineke Hessels van UNI10 Edelsmid: ‘Klanten vragen mij nogal eens ‘Waar haal jij je inspiratie vandaan?’ Nou, die haal ik vaak uit gesprekken met mijn klanten!
 • Armband
  'Ik draag de armband nu weer regelmatig'
  In de loop der jaren kan je smaak veranderen. Dat geldt voor je kleding, je haar en je inrichting.
 • herinneringssieraad
  Een herinneringssieraad om voor altijd bij je te dragen
  Als een dierbare van je ernstig ziek is en komt te overlijden, staat je wereld op zijn kop. Het kan een mooi idee zijn om een waardevolle, mooie herinnering van hem of haar te bewaren.
 • sieraad
  Achter elk sieraad zit een uniek verhaal
  Tineke Hessels van UNI10 is edelsmid.
 • sieraad
  'Een mooi en persoonlijk sieraad'
  Wietske: ‘Mijn man zei: zoek maar iets moois uit. We waren net 40 jaar getrouwd én ik was net 65 jaar geworden. Ik vond het hartstikke leuk dat ik een mooi sieraad mocht uitkiezen ter gelegenheid van deze feestelijkheden, maar de keuze was moeilijk.
Toon meer >
Toon minder >