Bedrijfsnaam: Utrechtse Schoonheid
Adres: Gageldijk 190,
3566MJ Utrecht
Telefoonnummer: 030-3039740
 • Dermapen
 • Huidtherapie
 • Huidverzorging
 • Bruidsmake-up
 • Huidverbetering
 • Peelings

Over ons

Bij Utrechtse Schoonheid kun je terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, massages en schoonheidsbehandelingen. Utrechtse Schoonheid staat daar garant voor. Eigenaresse Annelies van den Berg heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en zal er alles aandoen om jouw huid weer op en top te laten stralen.

Neem contact op via:

Artikelen van Utrechtse Schoonheid

 • acne
  ’Utrechtse Schoonheid hielp mij van mijn acne af’
  Ook jij hebt in je tienertijd hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met puistjes, mee-eters en misschien zelfs wel acne. Op dat moment is dat niet leuk, maar je weet dat het tijdelijk is. Je houdt je vast aan het feit dat de pukkels na de puberteit meestal grotendeels verdwijnen. Maar wat als je na je twintigste nog steeds onder de puistjes zit?
 • huidverbetering
  Huidverbetering met collageen, omega 3 en de natuur
  Een mooie, stralende huid krijg je niet zomaar. Oké, sommige vrouwen hebben wel heel erg veel geluk met hun genen. Maar de meeste van ons moeten er wel wat voor doen om onze huid jong en gezond te houden.
 • rimpels
  Rimpels? Kom in actie!
  Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
 • pigmentvlekken
  'De peeling deed wonderen voor mijn pigmentvlekken!'
  Sproetjes, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, zonschade of gewoon onregelmatige vlekken op de huid: hyperpigmentatie wordt vaak als cosmetisch storend gezien. Ook Laura (49) had last van pigmentvlekken.
 • huidtype
  De juiste verzorging voor ieder huidtype
  Geen huid is hetzelfde. Elke huid heeft sterke en minder sterke eigenschappen en dat is bij iedereen verschillend. Het is dan ook belangrijk om te weten waar jouw huidtype behoefte aan heeft. Daar kun je je huidverzorging op aanpassen, om zo de beste versie van je huid te creëren.
 • huidverzorging
  Huidverzorging thuis: onze tips!
  Iedereen droomt ervan: een stralende, egale huid zonder onzuiver- en oneffenheden. En dat hiervoor de juiste verzorging van belang is, weten we allemaal. Toch kan het nog best lastig zijn om je huid op de juiste manier te verzorgen.
 • SkinDNA-test
  De SkinDNA-test voor je huid
  Iedere huid is anders en vraagt om andere verzorgingsproducten. Overal lees je adviezen voor verschillende huidtypen, maar op elke site zijn die weer anders. In de drogist vind je honderden soorten crèmes, serums, maskers en peelings.
 • puberteit
  Hoe verzorg je je huid in de puberteit?
  In de puberteit ben je al onzeker genoeg. Waarom moet je dan ook nog eens elke dag wakker worden met een vette huid vol puistjes? Natuurlijk, je weet dat je niet de enige bent. Bijna al je klasgenoten hebben er in meer of mindere mate last van.
 • zwangerschapsmasker
  Zwangerschapsmasker: zo kom je ervan af
  Pigmentvlekken die ontstaan tijdens de zwangerschap worden ook wel een zwangerschapsmasker of melasma genoemd. De vlekken ontstaan op het gezicht, met name op het voorhoofd, de bovenlip, de wangen en slapen.
 • Vitamine-C-en-A
  Het belang van vitamine C en A voor je huid
  Breng jij dagelijks gezichtsverzorging aan? Dan is het je vast wel opgevallen dat deze crèmes vaak verrijkt worden met vitamines.
 • zonschade
  UV-straling en zonschade: dit moet je weten
  In de zomer genieten we graag van de zon. Je krijgt een mooi bruin kleurtje en het is heerlijk ontspannen. Maar voor je huid is dit minder goed.
 • huidverzorging
  Huidverzorging: zo verzorg je je huid in onrustige tijden
  Als je op een bepaalde leeftijd bent, lijkt het toch wel snel te gaan met de rimpels. Zeker boven de vijfendertig lijkt het proces van huidveroudering niet meer te stoppen. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van een jeugdig uiterlijk.
 • huidschade
  Huidschade door zon? Zo voorkom je het!
  Tijdens de warme dagen kun je heerlijk genieten van de zonnestralen. Dat geeft ons vaak een geluksgevoel. Onder andere omdat het comfortabel is, maar het bruine kleurtje dat je krijgt is ook altijd mooi meegenomen. Toch moeten we ook waken voor de zon.
 • fitte-huid
  Behoud lang een fitte huid met deze tips!
  Je huid speelt een grote rol bij je uitstraling. Wanneer je niet lekker in je vel zit, valt dat ook af te lezen van je gezicht. Daarom willen we graag zo lang mogelijk met een fitte en gezonde huid rondlopen.
 • acne
  Zo win je het gevecht tegen acne!
  We hebben allemaal weleens een periode dat je huid er minder goed uitziet dan normaal. Er zijn oneffenheden te zien en er ontstaan pukkeltjes. Na een paar goede nachten slaap en betere verzorging is bij de meesten de huid weer als vanouds. Maar wat als je huid niet zo snel verbetert en er puistjes blijven?
 • huidverzorgingsproducten
  Welke producten passen bij jouw huid? Doe de test!
  Er zijn talloze verschillende producten verkrijgbaar van een groot aantal verschillende merken. Wanneer je even naar de drogist gaat om bijvoorbeeld een nieuwe crème of cleanser te kopen, heb je ontzettend veel keuze. Ieder etiket doet bovendien weer andere beloftes.
 • littekens
  Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekjes: grote zorg, kleine moeite
  Na een lekkere middag zonnen, hopen veel mensen dat ze een bruin kleurtje krijgen. Meestal trekt dit kleurtje op den duur weer weg, maar wel kun je aan zonnen donkere plekjes overhouden. Hoewel pigmentvlekken een natuurlijke reactie zijn van de huid op zonlicht en ontstekingen, zijn veel mensen ze liever kwijt dan rijk. Meestal vind je ze namelijk op heel zichtbare plekken.
 • couperose-en-rosacea
  Alles over couperose en rosacea
  Je huid is kwetsbaar. Hoe je huid eruit ziet heeft veel invloed op hoe je je voelt. Met een slechte huid voel jij jezelf immers ook kwetsbaarder. Je huid is altijd te zien.
 • poriën
  Last van zichtbare poriën? Zo kom je ervan af!
  Hoe zorg je ervoor dat je je poriën minder zichtbaar zijn? Als je informatie opzoekt op het internet krijg je talloze tips en oplossingen die er voor zouden zorgen dat onze ongewilde vriendjes verdwijnen. Een aantal manieren zouden dan wel toch wel werken, toch?
 • huidverzorging
  Zo zorg je voor je huid tijdens ieder seizoen
  De vier getijden die we in Nederland kennen zijn luid en duidelijk. Van de korte en duistere dagen in de winter tot aan de zwoele zomerse avonden. De huid zal zich daar ook aan moeten aanpassen, en heeft ieder seizoen een andere aanpak nodig.
 • bruidsmake-up
  Bruidsmake-up: maak het de mooiste dag van je leven
  Op de mooiste dag van je leven wil je je nergens druk om hoeven te maken. Natuurlijk is je trouwjurk superbelangrijk, maar ook je make-up helpt je er op je best uit te zien.
 • huidveroudering
  Huidveroudering... Het komt niet alleen met de jaren!
  Oh nee… het zal toch niet waar zijn… is dat een nieuwe rimpel? De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk een fit huidje houden. Maar de tijd staat helaas niet stil en dat ga je op een gegeven moment zien.
 • roodheid
  Last van roodheid in je gezicht? Dit doe je eraan...
  Je tekst vergeten tijdens een presentatie voor honderd collega’s en daardoor een beetje blozen… heel logisch. Of na vijf kilometer hardlopen enigszins rood aanlopen… dat is ook niet gek. Alleen wanneer je steeds last hebt van een rode huid, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Dit kan voor veel onzekerheid en vragen zorgen.
Toon meer >
Toon minder >