fbpx
Bedrijfsnaam: Utrechtse Schoonheid
Adres: Gageldijk 190,
3566MJ Utrecht
Telefoonnummer: 030-3039740
 • Dermapen
 • Huidtherapie
 • Huidverzorging
 • Bruidsmake-up
 • Huidverbetering
 • Peelings

Over ons

Bij Utrechtse Schoonheid kun je terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, massages en schoonheidsbehandelingen. Utrechtse Schoonheid staat daar garant voor. Eigenaresse Annelies van den Berg heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en zal er alles aandoen om jouw huid weer op en top te laten stralen.

Neem contact op via:

Artikelen van Utrechtse Schoonheid

 • SkinDNA-test
  De SkinDNA-test voor je huid
  Iedere huid is anders en vraagt om andere verzorgingsproducten. Overal lees je adviezen voor verschillende huidtypen, maar op elke site zijn die weer anders. In de drogist vind je honderden soorten crèmes, serums, maskers en peelings.
 • puberteit
  Hoe verzorg je je huid in de puberteit?
  In de puberteit ben je al onzeker genoeg. Waarom moet je dan ook nog eens elke dag wakker worden met een vette huid vol puistjes? Natuurlijk, je weet dat je niet de enige bent. Bijna al je klasgenoten hebben er in meer of mindere mate last van.
 • zonschade
  UV-straling en zonschade: dit moet je weten
  In de zomer genieten we graag van de zon. Je krijgt een mooi bruin kleurtje en het is heerlijk ontspannen. Maar voor je huid is dit minder goed.
 • huidverzorging
  Huidverzorging: zo verzorg je je huid in onrustige tijden
  Als je op een bepaalde leeftijd bent, lijkt het toch wel snel te gaan met de rimpels. Zeker boven de vijfendertig lijkt het proces van huidveroudering niet meer te stoppen. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van een jeugdig uiterlijk.
 • huidschade
  Huidschade door zon? Zo voorkom je het!
  Tijdens de warme dagen kun je heerlijk genieten van de zonnestralen. Dat geeft ons vaak een geluksgevoel. Onder andere omdat het comfortabel is, maar het bruine kleurtje dat je krijgt is ook altijd mooi meegenomen. Toch moeten we ook waken voor de zon.
 • fitte-huid
  Behoud lang een fitte huid met deze tips!
  Je huid speelt een grote rol bij je uitstraling. Wanneer je niet lekker in je vel zit, valt dat ook af te lezen van je gezicht. Daarom willen we graag zo lang mogelijk met een fitte en gezonde huid rondlopen.
 • acne
  Zo win je het gevecht tegen acne!
  We hebben allemaal weleens een periode dat je huid er minder goed uitziet dan normaal. Er zijn oneffenheden te zien en er ontstaan pukkeltjes. Na een paar goede nachten slaap en betere verzorging is bij de meesten de huid weer als vanouds. Maar wat als je huid niet zo snel verbetert en er puistjes blijven?
 • huidverzorgingsproducten
  Welke producten passen bij jouw huid? Doe de test!
  Er zijn talloze verschillende producten verkrijgbaar van een groot aantal verschillende merken. Wanneer je even naar de drogist gaat om bijvoorbeeld een nieuwe crème of cleanser te kopen, heb je ontzettend veel keuze. Ieder etiket doet bovendien weer andere beloftes.
 • littekens
  Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekjes: grote zorg, kleine moeite
  Na een lekkere middag zonnen, hopen veel mensen dat ze een bruin kleurtje krijgen. Meestal trekt dit kleurtje op den duur weer weg, maar wel kun je aan zonnen donkere plekjes overhouden. Hoewel pigmentvlekken een natuurlijke reactie zijn van de huid op zonlicht en ontstekingen, zijn veel mensen ze liever kwijt dan rijk. Meestal vind je ze namelijk op heel zichtbare plekken.
 • couperose-en-rosacea
  Alles over couperose en rosacea
  Je huid is kwetsbaar. Hoe je huid eruit ziet heeft veel invloed op hoe je je voelt. Met een slechte huid voel jij jezelf immers ook kwetsbaarder. Je huid is altijd te zien.
 • poriën
  Last van zichtbare poriën? Zo kom je ervan af!
  Hoe zorg je ervoor dat je je poriën minder zichtbaar zijn? Als je informatie opzoekt op het internet krijg je talloze tips en oplossingen die er voor zouden zorgen dat onze ongewilde vriendjes verdwijnen. Een aantal manieren zouden dan wel toch wel werken, toch?
 • huidverzorging
  Zo zorg je voor je huid tijdens ieder seizoen
  De vier getijden die we in Nederland kennen zijn luid en duidelijk. Van de korte en duistere dagen in de winter tot aan de zwoele zomerse avonden. De huid zal zich daar ook aan moeten aanpassen, en heeft ieder seizoen een andere aanpak nodig.
 • huidveroudering
  Huidveroudering... Het komt niet alleen met de jaren!
  Oh nee… het zal toch niet waar zijn… is dat een nieuwe rimpel? De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk een fit huidje houden. Maar de tijd staat helaas niet stil en dat ga je op een gegeven moment zien.
 • roodheid
  Last van roodheid in je gezicht? Dit doe je eraan...
  Je tekst vergeten tijdens een presentatie voor honderd collega’s en daardoor een beetje blozen… heel logisch. Of na vijf kilometer hardlopen enigszins rood aanlopen… dat is ook niet gek. Alleen wanneer je steeds last hebt van een rode huid, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Dit kan voor veel onzekerheid en vragen zorgen.
Toon meer >
Toon minder >