Bedrijfsnaam: VisieMotion
Adres: Geerdinksweg 149,
7555 DL Hengelo
Telefoonnummer: 06-22103517
 • Coaching
 • Haptotherapie
 • Mindfulness

Over ons

VisieMotion is een praktijk voor haptotherapie en mindfulness, en is gevestigd in Medisch Centrum De Brug in Hengelo.

Neem contact op via:

Artikelen van VisieMotion

 • haptotherapie
  Ik kan weer genieten dankzij haptotherapie!
  Leida (37) werd na een periode van burn-out naar VisieMotion verwezen door de psycholoog. Zodoende kwam ze voor begeleiding middels haptotherapie. Hoewel ze zich eerst gestuurd voelde, veranderde dat al bij het eerste contact.
 • haptotherapie
  Uit balans? Ontdek hoe haptotherapie jou kan helpen!
  Laat jij je te veel leiden door je verstand, zonder je gevoel hierin mee te nemen? Heb je het idee dat je meegaat in de stroom en steeds verder afdrijft van de mens die je bent? Hoe ouder we worden, hoe minder we naar ons gevoel lijken te luisteren. De keuzes die je maakt, staan dan niet meer in verbinding met je wezenlijke drijfveren.
 • automatische-piloot
  Tips om de automatische piloot uit te schakelen
  Tijdens een werkdag voel jij je eigenlijk vooral heel duf. Je bent wel wakker en zelfs redelijk uitgerust, maar handelt je taken op de automatische piloot af.
 • psychische-klachten
  Psychische klachten? Je kúnt ervan afkomen!
  Er rust nog altijd een zeker taboe op psychische klachten. Het is zo ongrijpbaar. Lichamelijke klachten als een blindedarmontsteking of een gebroken been begrijpt iedereen. Daar is aandacht voor. Maar wanneer het ‘tussen de oren’ zit, is er veel onbegrip.
 • mindfulness
  Mindfulness: bewust in het hier en nu leven
  Tijd is vluchtig. Een veel gehoorde uitspraak is: ‘Hoe ouder ik word, hoe sneller de tijd lijkt te gaan’. Misschien komt dat wel omdat we het steeds drukker krijgen.
 • haptotherapie
  Als je vastgelopen bent, kan haptotherapie je verder helpen
  Veel mensen zijn wel eens op een punt in hun leven beland dat ze zijn vastgelopen. Er zit geen groei meer in de situatie. Thuis loopt het niet lekker. Sleur lijkt de relatie(s) te hebben aangetast.
 • emoties
  Omgaan met moeilijke emoties
  Emoties zijn ongrijpbaar. We zien ze niet, maar ze zijn wel degelijk aanwezig. Soms kunnen ze prettig zijn. Tranen van geluk bij de geboorte van een kind, vlinders in de buik bij een verliefdheid of diepe ontroering bij een bijzonder moment.
 • haptotherapie
  Neem jezelf serieus met haptotherapie
  We streven onze dromen na. Een betere baan, een mooiere auto en een luxe vakantie lijken garant te staan voor geluk. Voor de weg daarnaartoe moeten vaak concessies worden gedaan. We wringen ons in een keurslijf om aan de hoge eisen, die anderen aan ons stellen, te voldoen.
 • keuzes-maken
  Bewuste keuzes maken
  We leven in een hectische maatschappij waarin alles snel moet. De lat ligt hoog en dat zorgt voor veel druk. Dat geldt niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak. We willen immers allemaal aan dat perfecte plaatje voldoen, waarin een relatie, gezin en baan prima gecombineerd kunnen worden.
 • mindfulness
  Ontdekken wat je écht wilt met haptotherapie en mindfulness
  We leven in een maatschappij waarin we moeten presteren en alleen maar lijken mee te tellen wanneer we succesvol zijn. Als dat in onze eigen ogen niet het geval is, lopen we het gevaar dat we ons mislukt voelen. En die gedachte is een ideale bodem om onszelf te verstoppen of nóg harder te gaan werken.
 • leven
  Wat geeft jouw leven zin?
  Aanraken heeft een helende werking. We kennen allemaal het beeld van een kind dat valt en huilend naar zijn moeder loopt. Met een kus op de zere plek en een liefdevolle knuffel, is de pijn over het algemeen snel weer vergeten.
 • verbinding-met-jezelf
  Kom weer in verbinding met jezelf
  In onze westerse wereld draait vrijwel alles om ratio. De meeste mensen zitten zo ‘in hun hoofd’ dat ze nauwelijks nog weten hoe ze kunnen voelen. Signalen van het lichaam worden nauwelijks opgemerkt omdat het een tweede natuur is geworden om op het verstand te vertrouwen.
 • kanker
  Mindfulness en haptotherapie bij kanker
  De wereld staat op zijn kop als je te horen krijgt dat je kanker hebt. Mogelijk krijg je te maken met lichamelijke pijn, lijden en een afname van vitaliteit, met het innemen van andere posities en het maken van keuzes. Het toekomstperspectief is plotseling onzeker.
Toon meer >
Toon minder >