Bedrijfsnaam: Voetreflexpraktijk Walk Of Life
Adres: Valkenburgerlaan 73,
2103AM Heemstede
Telefoonnummer: 0619669511
 • Voetreflexologie

Over ons

De voet weerspiegelt het gehele menselijk lichaam, de reflexzones liggen in en op de voet en corresponderen met de organen en weefsels in het lichaam. Bij Walk Of Life kan met een massage van de reflexzones in en op de voeten en druk op de reflexpunten het lichaam activeren om blokkades elders in het lichaam op te heffen.

Neem contact op via:

Artikelen van Voetreflexpraktijk Walk Of Life

 • stress
  ‘Op een gegeven moment was mijn batterij gewoon leeg’
  Aangenaam, ik ben Martine. Ik ben die vrouw van wie haar leven op rolletjes loopt. Al mijn afspraken keurig in mijn agenda en elke ochtend starten met een ‘to do’-lijst. Toen een collega van mij ziek werd en ik een deel van haar taken overnam, én mijn man door een vervelende blessure wekenlang thuis kwam te zitten, werd mijn ‘to do’-lijst echter stééds langer.
 • reflexologie
  Reflexologie bij kanker
  Esther van der Landen: ‘Ilse nam contact met mij op. Haar hele leven stond ineens in het teken van haar diagnose: kanker. ‘Alle aandacht is ineens gericht op mijn ziekte, en niet meer op mij als persoon’, geeft ze aan. Ze verlangde naar een ander soort aanraking, niet-medisch.
 • reflexzonetherapie
  Op goede voet door reflexzonetherapie
  Ze zijn misschien wel de meest ondergewaardeerd delen van je lichaam: je voeten. En toch dragen ze je overal naar toe. Ze zijn letterlijk je basis.
 • voetreflexologie
  ‘Door voetreflexologie verdwenen mijn klachten’
  Anna: ‘Vorig jaar om deze tijd was ik nog zwanger van Sophie. Het was geen makkelijke zwangerschap. Vooral niet op het eind. Ik had erg veel last van mijn bekken, wat nogal wat pijnklachten veroorzaakte.
 • voetreflexbehandeling
  Door voetreflex ontspannen door je zwangerschap
  Als je zwanger bent, zijn je lichaam en geest daar volop mee bezig. Er groeit nieuw leven in jou en daar gaat veel energie naartoe. Bovendien ben je niet de enige moeder die regelmatig piekert.
 • burn-out
  ‘Doorgaan, vooruit komen en niet zeuren'
  Het lijkt wel of het twee verschillende levens zijn: het leven van vóór mijn burn-out en dat van erna. Vandaag de dag begrijp ik niet dat ik mezelf zo lang overbelastte. Toch had ik dat lange tijd niet in de gaten, of misschien stak ik mijn kop wel in het zand. Er waren tijden dat ik de hele dag het liedje van Herman van Veen in mijn hoofd had.
 • druk-kind
  Mijn Bas met medicijnen platspuiten? Dat nooit!
  Onze zoon Bas was niet gewoon een beetje druk. Nee, hij was een bijzonder druk kind. Een ware stuiterbal.
Toon meer >
Toon minder >