Bedrijfsnaam: Voetstuk Podotherapie
Adres: Laan van de Vrijheid 130,
9728GH Groningen
Telefoonnummer: 050-5274334
 • Podotherapie

Over ons

Bij Voetstuk Podotherapie ben je op het juiste adres voor het behandelen van klachten aan de voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Voetstuk heeft praktijken in Assen, Groningen, Stadskanaal en Ureterp.

Neem contact op via:

Artikelen van Voetstuk Podotherapie

 • zere-voeten
  Zere voeten? Doe er wat aan!
  Wie mooi wil gaan, moet pijn doorstaan. Dit welbekende spreekwoord is niet zelden van toepassing op onze schoenen. Die mooie pump zit natuurlijk niet zo lekker als je comfortabele gympen of wandelschoenen.
 • voetzorg
  Hoge suikerspiegel? Voetzorg is enorm belangrijk!
  Steeds meer mensen kampen met de ziekte diabetes. Dit is een chronische stofwisselingsziekte waarbij er, kort gezegd, teveel suiker in het bloed zit. Daarom werd het in het verleden ook wel ‘suikerziekte’ genoemd. Dat klinkt misschien best aardig, maar dat is het bepaald niet. Mensen die ermee kampen, hebben te maken met veel vervelende gevolgen.
 • voeten
  Spelen zonder zere voeten is zóveel leuker!
  Hoe kan het toch dat jouw kind altijd valt, struikelt of zwikt? Aan zijn ogen mankeert niets, daar heb je al eens naar laten kijken, dus dat kan het niet zijn. Is hij gewoon onhandig of is er toch meer aan de hand?
 • voetblessure
  Hardlopen? Pas op voor een voetblessure!
  Hardloopschoenen: check. Warme, zuurstofdoorlatende kleding: check. Jij bent er helemaal klaar voor om het jaar goed goed te beginnen. Je plan? Maar liefst drie keer per week vijf kilometer hardlopen!
Toon meer >
Toon minder >