Bedrijfsnaam: Ways of Healing
Adres: Korengracht 1,
3262CD Oud-Beijerland    5777 km
Telefoonnummer: 06-15127362
 • Alternatieve genezing

Over ons

Ways of Healing is een praktijk voor alomvattende heling en bewustwording. Geestelijke Oprichting is onder andere effectief bij chronische rugklachten, bekkenscheefstand, spierspanning, knie- en voetproblemen en meer.

Neem contact op via:

Artikelen van Ways of Healing

 • whiplash
  Weer sporten na een whiplash!
  In haar jeugd was Merel altijd erg sportief geweest. Sportief én actief. Een paar keer in de week trainde ze samen met de andere meiden van haar volleybalteam om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag.
 • schouderklachten
  ‘Ik heb nergens meer last van!’
  Als klein meisje wist Myrthe al wat ze later wilde worden: kapster. ‘Het is altijd mijn droom geweest. Een droom die uitkwam, want volgend jaar hoop ik 25 jaar in het vak te zitten’, vertelt ze enthousiast.
 • rugpijn
  'De pijn is weg en ik loop weer soepel'
  Peter (46) had al jaren last van zijn rug. Als rij-instructeur had hij toch vooral een zittend beroep en dat was niet bepaald bevorderlijk voor zijn klachten. Hij probeerde na zijn werk wel wat aan beweging te doen, maar zijn klachten begonnen hem daarin steeds meer te beperken.
 • pijn
  Met pijn moet je niet willen leren leven
  Je zult het maar te horen krijgen: ‘Je zult ermee moeten leren leven’. Daar zit je dan met je rugpijn of hoofdpijn, pijn in je knieën of voeten, je depressie of slaapproblemen. Je bent vastgelopen in het reguliere circuit en niemand schijnt je te kunnen helpen.
 • lichamelijke-klachten
  Lichamelijke klachten? Er is genezing mogelijk!
  Je hebt elke dag last van pijn in je rug of van terugkerende hoofdpijn en migraine. Je kunt niet lekker bewegen, omdat de klachten in je voeten of knieën je dwarsbomen. Misschien zit je niet lekker in je vel, omdat je al tijden last hebt van depressies of slecht slaapt.
 • Wervelkolom
  Onze wervelkolom is van levensbelang
  Je hebt élke dag last van pijn in je rug of van terugkerende hoofdpijn en migraine. Je kunt niet lekker bewegen, omdat de klachten in je voeten of knieën je dwarsbomen. Misschien zit je niet lekker in je vel, omdat je al tijden last hebt van depressies of slecht slaapt.
 • hernia
  Hernia? Op zoek naar een oplossing
  Wanneer we een hernia hebben, dan zijn we gewend om dat alleen maar als een fysiek probleem te beschouwen.
 • ziekte
  De invloed van gedachten op het lichaam
  Hoe je de wereld ervaart is grotendeels gebaseerd op wat je denkt en voelt. Je zou kunnen stellen dat onze wereld is hoe je ertegenaan kijkt. Daarom is het zo belangrijk bewust te zijn van onze gedachten.
 • positieve-gedachten
  De kracht van positieve gedachten
  Iedere gedachte is energie. Daarom heeft iedere gedachte een bepaalde uitwerking op je lichaam en op dat wat je doet.
 • langdurige-rugklachten
  Rugklachten?
  We leven in een maatschappij waarin we onder druk komen te staan, door werk, relatie, enzovoorts. Hierdoor kunnen we uit balans raken. Door alle hectiek vergeten we onszelf nog wel eens, maar wanneer je lichaam seintjes geeft, bijvoorbeeld door pijn, is het belangrijk om hiernaar te luisteren.
 • spiritueel-helen
  Spiritueel helen? De Geestelijke Oprichting!
  Geestelijke en lichamelijke problemen kunnen voor veel ongemak zorgen. Het heeft invloed op je dagelijks leven en je emoties. Je hebt pijn, je voelt je verdrietig, bent angstig, of chagrijnig, en je lijkt maar geen oplossing te kunnen vinden voor je klachten.
 • weer-in-balans
  ‘Ik zie het als mijn opdracht om mensen weer opgericht door het leven te laten gaan’
  Wanneer we aan genezen denken, komen er al snel beelden naar boven van dokters, medicijnen, operaties of andere genezingsmethoden. Maar er bestaat ook een helingswijze waarbij geen materialen of technieken nodig zijn. Ook wel de ‘Geestelijke Oprichting’ genoemd. Annelies van Ways of Healing is geestelijk heler.
Toon meer >
Toon minder >