Bedrijfsnaam: Westers Consult
Adres: Buitenweg 2,
8413 NW Oudehorne
Telefoonnummer: 06-15083091
 • Mindfulness

Over ons

Bij Wilma Westers kun je terecht voor mindfulness-training. Ook kun je bij Wilma lessen volgen op het gebied van ademhaling, coaching, actief leren en intervisie. De praktijk is aangesloten bij de verening mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen.

Neem contact op via:

Artikelen van Westers Consult

 • mindfulness
  Minder stress, meer rust met mindfulness
  Hèhè, het is gelukkig weer vrijdag…’ Dat denk jij als die werkweek ein-de-lijk voorbij is. Het was weer een pittige week, met die dringende deadline in je nek, nét op het moment dat je collega met griep op bed lag. Een beetje spanning en druk geven jou energie om te knallen op je werk.
 • mindfulness
  Lichter leven door mindfulness
  Nieuwe dingen komen ons elke dag tegemoet. Soms worden we blij van: een mooie bloem, een glimlach van een voorbijganger of onverwacht bezoek. Op andere momenten ervaren we boosheid, angst of verdriet.
 • mindfulness
  Af van negatieve zomerkriebels door mindfulness
  De zomer is een heerlijke tijd om te genieten van de uitbundige natuur. Om lekker licht gekleed te gaan en fijn een terrasje pakken.
 • mindfulness
  Met mindfulness even in het nu
  Liggen stress en misschien wel een burn-out bij jou op de loer? Snak jij naar de zomervakantie, omdat je dan een paar weken vrij bent? Dan is het de hoogste tijd om weer evenwicht en rust in je dagelijks bestaan te krijgen, zodat je niet hoeft te wachten op de volgende rustperiode.
 • mindfulness
  Mindfulness erop los!
  Het nieuwe jaar ligt als een fris, onbeschreven blad voor je. Nu de mensen om je heen druk bezig zijn met het waarmaken van hun voornemens – stoppen met roken, vaker naar de sportschool en gezonder eten – krijg jij wellicht ook de kriebels om met jezelf aan de slag te gaan.
Toon meer >
Toon minder >