fbpx
Bedrijfsnaam: Xanne's Beautysalon
Adres: Eekebuursterweg 57,
9821 PB Oldekerk    5947 km
Telefoonnummer: 06-20361166
 • Laserontharen
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering

Over ons

Alles doen in het belang van jouw uiterlijke en innerlijke verzorging, dat is de filosofie van Xanne’s Beautysalon! Bij Xanne’s Beautysalon vind je een unieke beautycombinatie van een modieuze tot medische kapsalon én een schoonheidssalon, gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging en voedingsadvies op een zeer hoog en professioneel niveau.

Neem contact op via:

Artikelen van Xanne's Beautysalon

 • couperose
  Xanne’s advies: couperose? Zo ondersteun je jouw huid
  Duizenden kleine bloedvaatjes maken een belangrijk onderdeel uit van ons lijf. Wanneer er sprake is van zichtbare blauwe of rode bloedvaatjes in het gezicht, spreken we van telegiëctasieën. Een fenomeen dat ook wel couperose wordt genoemd, en in de volksmond bekend staat als rode adertjes op de wangen.
 • roos
  ’Ik had zoveel last van roos, maar vond mijn vertrouwen terug’
  Anoushka droeg haar haren altijd in een paardenstaart. Niet voor niets, want wanneer ze het los maakte, was het binnen een mum van tijd zover. Een waar sneeuwvlokkeneffect op de schouders. Wanneer de blikken van haar gezelschap ergens anders op gericht waren, veegde ze dan snel over haar schouders. Maar het bleef een factor van onzekerheid.
 • huidschilfers-hoofd
  Veel huidschilfers in je haar? Tijd om de juiste oorzaak te vinden
  Je kunt er eigenlijk geen enkel donker kledingstuk meer door dragen. Voor je het weet zit je donkere shirt weer helemaal onder de huidschilfers. Eventjes aan je haren zitten, zorgt ervoor dat er weer een paar naar beneden dwarrelen.
 • definitief-ontharen
  IPL-SHR: definitief ontharen
  Je hoopt er na het scheren lange tijd vanaf te zijn, maar voor je het weet verschijnen de eerste stoppels weer op je huid. In no time kun je de scheermesjes weer tevoorschijn halen om ze te verwijderen.
 • gevoelige-huid
  Xannes advies: zo verzorg je een gevoelige huid
  Je huid voelt droog aan en prikt een beetje. Je probeert het met een crème iets te verzachten, maar vervolgens is je huid ontzettend rood. En dan nog ben je blij dat je op het moment even geen last van ontstekingen hebt. Voor veel mensen is dit aan de orde van de dag.
 • winnaar-award
  Xanne's Beautysalon winnaar glazen Aloe Vera-award van Deynique!
  Een gezonde huid is een proces van de lange adem en liefdevolle aandacht. Bij Xanne’s Beautysalon staan we daarom graag voor je klaar wanneer je niet helemaal blij bent met hoe je huid eruit ziet. Niet voor niets zeggen wij: we doen alles voor jouw uiterlijke en innerlijke verzorging.
Toon meer >
Toon minder >