Bedrijfsnaam: Zoutgrot Zeeland
Adres: Lewestraat 65,
4481BC Kloetinge
Telefoonnummer: 06-42222306
 • Halotherapie

Over ons

Bij Zoutgrot Zeeland ben je aan het juiste adres voor zouttherapie/halotherapie. De praktijk is toegankelijk voor volwassen, kinderen en sporters.

Neem contact op via:

Artikelen van Zoutgrot Zeeland

 • Zout
  Halotherapie voor jou en je vriendinnen
  Houden jij en je vriendinnen ook zo van een heerlijke wellnessdag op zijn tijd? Probeer de volgende keer eens iets anders en breng een bezoek aan de zoutgrot. Daar ontdek je de positieve gevolgen van halotherapie.
 • halotherapie
  Halotherapie: de gezonde voordelen
  Luchtvervuiling: je hoort en leest er tegenwoordig veel over. Dat is niet voor niets, want door het toenemende verkeer en groeiende industrie zweven er steeds meer ongezonde deeltjes door de lucht. Als je last hebt van astma, COPD, bronchitis of andere luchtwegklachten, kun je hier behoorlijk veel last van hebben.
 • Zouttherapie
  ‘Zouttherapie ideaal tegen hooikoorts’
  Zodra de pollen in de lucht dwarrelen, heeft Herman Wessels (52) er alweer last van: een dichte neus, niesbuien en rode, dikke ogen. Hooikoorts.
 • zout
  De gezondheidsvoordelen van zout
  Je leest en hoort er regelmatig over in de media: luchtvervuiling. Door verkeer en industrie zweven er veel ongezonde deeltjes in de lucht. Fijnstof, stikstofdioxide en smog zijn een aanslag op onze longen.
 • zouttherapie
  Wat zouttherapie kan doen voor jouw huidklachten
  Tijd om jouw huidklachten grondig aan te pakken! Hoe?
Toon meer >
Toon minder >