vaatlaserbehandeling

Last van couperose? Probeer een vaatlaserbehandeling!

Stoor je je aan gesprongen vaatjes in je benen als je in de spiegel kijkt? Word je vaak gevraagd waarom je zo rood bent, en lijken je rode wangen nooit weg te gaan? Dan heb je waarschijnlijk last van beenvaatjes of couperose. Een vervelende aandoening, die vaak behoorlijk wat onzekerheid met zich meebrengt. Camoufleren met make-up biedt tijdelijk een oplossing, maar eigenlijk wil je er definitief vanaf. Goed nieuws: dat kan met de vaatlaserbehandeling!

Waarom een vaatlaserbehandeling?

Als je couperose hebt zijn de rode bloedvaatjes in je gezicht en soms op andere plekken extra zichtbaar. Couperose komt met name voor bij vrouwen en ontstaat meestal door erfelijkheid of ouderdom. Het is lastig om de huidaandoening te verbergen: zelfs de meest dekkende foundation laat te wensen over. Bovendien is make-up slechts een tijdelijke oplossing. Met een vaatlaserbehandeling is het mogelijk om na 1 tot 3 dagen definitief af te zijn van couperose. Nooit meer een plamuurlaag nodig!

Hoe verloopt de behandeling?

Door middel van een laser komt er een lichtstraal in het bloedvaatje. Deze wordt geabsorbeerd door de rode kleurstof van het bloed. Het licht wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de bloedvaatwand, wat ervoor zorgt dat de rode adertjes in je gezicht zichtbaar verdwijnen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt.

Voor altijd af van rode wangen met lasertechniek!

Zijn er risico’s?

De laserbehandelingen worden bij Medikos altijd uitgevoerd door hiervoor opgeleide huidtherapeuten. Zij zijn altijd lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en KP-geregistreerd (in kwaliteitsregister en paramedici). Tijdens de behandeling draag je een speciale bril ter bescherming van de ogen. Afhankelijk van type huid en cliënt wordt er gekeken welke behandeling het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Nieuwsgierig?

Misschien twijfel je al langer om iets te laten doen aan je couperose. Als je nog niet zeker bent of de vaatlaserbehandeling bij je past, is het fijn om professioneel advies te krijgen. De huidtherapeuten van huid- en laserkliniek Medikos staan voor je klaar om jouw mogelijkheden te bespreken. Zo word je verantwoord begeleid naar jouw perfecte eindresultaat. Neem meteen contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Datum: 18 oktober 2022