winterdip

Haal jezelf uit je winterdip!

Pff, nu het volop winter is ben je sneller moe en vaker verkouden. ’s Ochtends kom je met moeite je bed uit en ‘s avonds hang je het liefst op de bank. Laat de winter geen negatieve invloed op je leven hebben en kom op tijd in actie!

Elk jaar

Het is normaal dat je in de winter wat minder actief bent. Maar als je élke winter klachten hebt die jouw leven op een negatieve manier beïnvloeden en je haast elk griepje en verkoudheidje lijkt op te pakken, is het tijd om daar verandering in te brengen!

Winterdip klachten

Hatsjoe! In de winter is je weerstand lager. De kou werkt ook niet mee. Klachten en aandoeningen als reuma, eczeem, depressie, chronische vermoeidheid, chronische pijn, ontstekingen en blessures kunnen daardoor verergeren.

Zelf aanpakken!

Die terugkomende klachten hebben een negatieve invloed op je lichaam en geest. Waarschijnlijk ben al meerdere malen naar de huisarts geweest, zonder resultaat. Moedeloos worden is echter niet nodig! Met BEMER kun je namelijk zelf thuis je klachten aanpakken.

Hoe werkt het?

De BEMER-methode is heel simpel om te gebruiken. Je ligt ‘s ochtends en ‘s avonds 8 tot 20 minuten op een mat. Via die mat worden magnetische pulsen afgegeven in je lichaam, zodat de microcirculatie (je bloedsomloop) in je lichaam verbeterd wordt. Een betere doorbloeding heeft een positief effect op je gezondheid en je immuunsysteem.

Het resultaat

Je organen krijgen meer zuurstof en voedingstoffen, je afvalstoffen worden beter afgevoerd. Je lichaamscellen krijgen een betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor zijn ze beter in staat zijn om hun taken uit te voeren, zoals het helen van wonden en het bestrijden van ziekten en pijn.

Je lichaamscellen krijgen een betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen

Minder klachten

Daarnaast zorgt een verbeterde doorbloeding ook ervoor dat afvalstoffen beter uit je lichaam worden afgevoerd. Je lichaam kan hierdoor zijn natuurlijke genezingsproces beter uitvoeren. Je klachten kunnen drastisch verminderen, of zelfs helemaal verdwijnen

Wereldwijd

De BEMER-methode wordt wereldwijd door bijna 2,5 miljoen mensen gebruikt, waarvan het grootste gedeelte in Duitsland woont. Duitse artsen en fysiotherapeuten zijn er dan ook geheel vertrouwd mee dat hun patiënten de BEMER naast hun medische behandelingen gebruiken.

Goed om te weten

Ben jij (zelfs in de winter) een enthousiaste sportfanaat? De BEMER-technologie zorgt door ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties op sportgebied. BEMER helpt ook bij een sneller herstel na zware sportinspanningen en biedt ondersteuning van de genezing van wonden en sportblessures.

Voordelen

Dit zijn de vijf voordelen van BEMER:

  1. Een wetenschappelijk bewezen werking
  2. Breed inzetbaar voor de behandeling van veel klachten en aandoeningen
  3. Ook preventief in te zetten
  4. Korte behandeltijd per dag
  5. Zelf thuis te gebruiken

Voor jou!

Benieuwd naar de BEMER-methode? Jannie en Leo Hanemaaijer van Impuls Your Body willen iets positiefs betekenen voor jouw gezondheid.

Datum: 29 december 2017