injectables

Injectables: verfris je look tijdens de wintermaanden!

Hectische feestdagen kunnen zorgen voor veel stress. Dit is al snel zichtbaar op je gezicht. Een behandeling met injectables kan hierbij helpen. Iedereen kan immers wel een handje extra gebruiken tijdens deze grauwe winterdagen. Trakteer jezelf op een verlaat kerstcadeau met een frissere look. Bij Medikos kun je terecht voor verschillende filler- en liftbehandelingen. Zo kom je de winter glansrijk door!

Fillers

Heeft de vermoeidheid toegeslagen? Herken je jezelf niet meer terug in de doffe blik die terugstaart in de spiegel? Dan is het hoog tijd om een moment voor jezelf te nemen. Zeg vaarwel tegen kraaienpootjes en fronsrimpels met onze fillerbehandelingen. Fillers of botox geven meer volume aan je gezicht. Ook wordt veroudering van het gezicht tegengegaan door het gezicht subtiel te liften. Ingevallen wangen worden weer opgevuld. Lijntjes rond de mond en ogen vervagen naar de achtergrond. Daarnaast kunnen we de kin- en kaaklijn en de gezichtscontour corrigeren. Op deze manier wordt de jeugdige gloed op je gezicht hersteld. Een injectable behandeling geeft je een verjongde uitstraling terug, zodat de spiegel weer reflecteert wie je bent.

Chirurgische behandelingen

Alle behandelingen worden gedaan door een cosmetisch arts met een achtergrond in plastische chirurgie. Voor extra geruststelling zijn al onze artsen aangesloten bij de beroepsvereniging NVCG. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze precies kunnen vertellen welke gezichtsbehandeling het beste bij jou past. De vorm van je gezicht, de huidtype en mate van veroudering in het gelaat spelen allemaal mee bij het bepalen van de juiste behandeling. Er wordt vooraf bepaald wat je probleemgebieden zijn en waar we extra nadruk op moeten leggen. Zo kom je niet voor verrassingen komt te staan.

Een injectable behandeling geeft je een verjongde uitstraling terug

Hoe gaan injectables in zijn werk?


Er zijn verschillende fillerbehandelingen mogelijk. De behandeling met fillers van Juvéderm duurt zo’n 15 minuten. Andere behandelingen, zoals Radiesse, kunnen 30 minuten duren. Voor de meeste mensen is dit pijnloos. Als je een lage pijngrens hebt, kun je ervoor kiezen om vooraf een verdovende zalf aan te laten brengen. Ook wordt de behandelde plek verkoeld om zwelling te voorkomen. Het gebruik van alcohol of bloedverdunnende pijnstillers op de dag van de behandeling wordt afgeraden. Ook een bezoek aan de sauna of zonnebank kun je voorlopig beter even uitstellen.

Over Medikos


Medikos is een veelzijdige medische en cosmetische kliniek en deskundige op het gebied van huid- en schoonheidsbehandelingen. Ons team bestaat uit ervaren specialisten, therapeuten en artsen die jou kunnen adviseren over de juiste behandeling. Op basis van jouw wensen en een analyse van jouw gezichtstype, stellen wij een passend behandelplan samen. Ontdek de behandelingsmogelijkheden en vraag een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. Laat je look aan ons over. Wij zorgen ervoor dat je winterbestendig bent!

Datum: 30 januari 2020