Cryotherapie

Afscheid van die ‘kipfiletjes’ met cryotherapie

December staat bol van heerlijke diners, feestelijke ontbijtjes en gezellige borrels. Dat is natuurlijk genieten geblazen! Al deze gezelligheid gaat je niet in de koude kleren zitten, want dat lekkere eten en drinken zie je terug in je figuur. Je besluit er nu nog van te genieten, maar zodra al het feestgedruis over is, ga jij maatregelen nemen. Met stip op één? Afvallen.

Vetophopingen

‘Gewicht verliezen’ betekent niet altijd dat je je vetrandjes ook verliest. Veel vrouwen raken wel een aantal kilo’s kwijt, maar blijven zitten met flubberbuikjes, lovehandles of zadeltassen. En dat zijn júíst de plekken waar jij graag slanker wil worden. Maar hoe kun je afkomen van deze vetophopingen?

Vet verliezen door vet bevriezen

‘Met de nieuwste behandeling op het gebied van cryotherapie, Cryo21, kan plaatselijk vet worden aangepakt’, vertelt specialist Jeanette Veldhuizen van JV Clinic. ‘De behandelkop bevriest je vetcellen en zorgt ervoor dat je lichaam deze cellen op een natuurlijke manier afvoert. Deze kop heeft veel voordelen. We kunnen er erg nauwkeurig mee werken, waardoor we specifieke zones behandelen. Wist je trouwens dat Cryo21 ook toe te passen is om je lichaam extra stevigheid te geven? Cryo21 verstevigt je huid en versnelt je bloedsomloop. Zo kun je eindelijk afscheid nemen met die ‘kipfiletjes’ op je armen!’

JV Clinic: de cryospecialist in de regio

Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryotherapie. Ze bezoekt altijd de laatste congressen om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.

De ideale combinatie

Jeanette: ‘Wil je afslanken écht goed aanpakken? Combineer dan de Cryo21-behandelingen met het Momentum-programma. Zo kun jij gemakkelijk afvallen én reken je af met die laatste vetrandjes. Een win-win-situatie dus! Momentum is een effectieve manier van afvallen én op gewicht blijven. Met behulp van een slim voedingsplan, voedingssupplementen en deskundige begeleiding ga jij aan de slag met jouw gezondheid. Alles draait om zo gezond en zo puur mogelijk eten. Het programma is geen tijdelijk dieet, maar een perfecte basis voor een slanke en gezonde levensstijl, waar jij je hele leven van kunt profiteren.’

Gemakkelijk afvallen én afrekenen met die laatste vetrandjes

Behandeling cryotherapie

De volgende zones kunnen worden behandeld met cryotherapie:

 • gezicht
 • hals en decolleté
 • onderkin
 • bovenarmen
 • borsten
 • lovehandles
 • buik
 • rug
 • billen
 • rijbroek
 • dijen
 • kuiten

Momentum: het 3 fasenplan

Fase 1 – Dieetfase
De eerste fase bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet, bedoeld om je lichaam te ontdoen van overtollige ongezonde vetten. Je krijgt gezonde en lekker recepten aangereikt, voedingssupplementen om je gezondheid te ondersteunen en begeleiding op maat.

Fase 2 – Stabilisatiefase
In de tweede fase ga je het dieet langzaam aanvullen met de nodige voedingsmiddelen, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect!). Je ondersteunt je lichaam met supplementen.

Fase 3 – Levensfase
Tijdens de laatste fase van het programma krijg je tips en handvatten aangereikt om je gezonde levensstijl zelf te kunnen voortzetten. Ontdek de balans die jij prettig vindt!

Laviesage

De Cryo21-behandelingen kun je thuis ondersteunen met de Cleanse en Revitalisatie detoxkuur van LavieSage. Een ‘mild’, aangenaam en uitgebalanceerd programma, waarbij je niets tekortkomt. De kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, een stimulatie van je stofwisseling en nieuwe energie. Na het 11-daagse programma merk jij dat je lekker in je vel zit. Geniet van de nieuwe ‘jij’!

Nóg meer resultaat

In januari introduceert JV Clinic, als één van de eerste klinieken in Nederland, het nieuwste van het nieuwste op cryolipolysegebied: de Arctik. Dit apparaat is ideaal voor de wat vollere dames. Met de Arctik kunnen namelijk grotere zones behandeld worden, zoals de hele buik. Hierdoor kan er nóg meer vet (4 tot 8 centimeter in plaats van 1 tot 3 centimeter) verwijderd worden in één behandeling!

Datum: 03 december 2018