afslanken

Afslanken door Momentum!

Het nieuwe jaar is alweer volop bezig. Dat gevoel van nieuwe start begint langzaam al wat af te nemen. Hoewel velen met frisse moed zich voornemen nu écht de kilo’s kwijt te raken, blijft het lastig dit vol te houden. Logisch, want jezelf blijven motiveren is nu eenmaal erg lastig. Maar gelukkig hoef je niet alles alleen te doen. Er zijn mogelijkheden waarop je gemakkelijk kunt afvallen, maar waarbij een gezond lichaam ook hoog in het vaandel staat.

Afslanken met Momentum

Een mogelijkheid om effectief en verantwoordelijk gewicht te verliezen, is Momentum. Momentum is een speciaal lifestyleprogramma dat bestaat uit een driefasenplan. De eerste fase, oftewel de dieetfase, duurt 27 dagen die bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet met lekkere en gezonde recepten. Ook wordt je dieet aangevuld met nuttige voedingssupplementen van Multi Vita en Carnitrin. De tweede fase staat in het teken van stabilisatie en duurt 21 dagen of langer wanneer nodig. Het dieet wordt langzaam weer aangevuld om zo het nieuwe gewicht te stabiliseren, en je nieuwe leefstijl begint aardig in je systeem te komen.

De bewustwordingsfase

De derde fase is de bewustwordingsfase. Je hebt je voedingspatroon in deze fase uitstekend onder controle. Ook heb je nu duidelijke richtlijnen om je gewicht en gezonde voedingspatroon op peil te houden. In deze fase draait alles om de balans tussen kunnen genieten van goed eten en een gezond gewicht. Naast dat je je afslankdoel hebt behaald, is je lichaam tijdens het Momentumprogramma ook gereinigd. Bovendien heb je jezelf een gezond voedingspatroon aangeleerd wat je de rest van je leven kunt volhouden.

Slank en gezond

Bij Momentum draait het om lekker en puur eten. Het fijne aan dit programma is dat je boodschappen gewoon bij je eigen supermarkt of groenteboer kunt halen, en er geen moeilijke of ingewikkelde voedingsmiddelen aan te pas komen. Kortom: het programma biedt je een heldere basis voor een slanke en gezonde levensstijl. Maar ondanks dat je een stuk gezonder leeft en veel kilo’s kwijt bent, kunnen hardnekkige vetrolletjes je mooie lichaam blijven vergezellen. Ook kun je last hebben van slappere bovenarmen na je gewichtsverlies. Bij dit soort klachten kan cryotherapie een oplossing bieden.

Momentum is een speciaal lifestyleprogramma dat bestaat uit een driefasenplan

Cryotherapie

Veilig, pijnloos en snel plaatselijk vet verliezen door het bevriezen van vetcellen. Dat is cryotherapie. Deze behandeling is ideaal voor lichaamsvet dat met sporten en diëten niet weg is te krijgen. Dat komt doordat op verschillende gebieden onderhuids vetweefsel zit dat moeilijker kan worden verbrand. Probleemzones als buik, dijen of heupen kunnen met cryotherapie gericht worden aangepakt. Daarbij wordt de huid ook gestimuleerd, wat resulteert in een stevigere huid. Andere voordelen zijn het verlichten van spierpijn, verbeteren van de doorbloeding en vermindering van putjes en oneffenheden.

De behandeling

Bij JV Clinic kunnen twee apparaten worden ingezet, de Cryo21 en de Arctik21. Met de Cryo21 kunnen middels de non-invasieve behandelkop specifieke zones heel gericht behandeld worden. De Arctik21 kan worden ingezet om grotere oppervlaktes te behandelen. Voordat je met de cryotherapie start, stelt de specialist eerst een behandelplan met je op. En al na de eerste behandeling ervaar je het effect. Gun jezelf ook een lichaam waar je trots op bent!

Datum: 20 januari 2020