afslanken

Afslanken door vet bevriezen!

Zittend achter je kaptafel breng je jouw bordeauxrode lippenstift aan. Een laatste blik in de spiegel laat je weten dat je er tiptop uitziet. Glamoureus welteverstaan. Zo kun jij je vanavond wel op het gala vertonen. Maar over de rest van wat je in de spiegel ziet, word je niet blij. Die nieuwe creatie van je favoriete ontwerper zit echt veel te strak…

Snel: afslanken!

Kritisch bekijk je het resultaat van te veel wijntjes en te vaak uit eten gaan: lovehandles waar ooit zo’n mooie slanke taille zat en een buikje die niet meer zo strak meer is als voorheen. Haastig zoek je in je kast naar geschikte shapewear. Je zult vanavond je buik moeten inhouden en de champagne en lekkere hapjes aan je voorbij moeten laten gaan. Eén ding is zeker: morgen ga jij direct op zoek naar een manier waarmee jij zo snel mogelijk kunt afslanken.

Onzeker over figuur

Naast het geschetste voorbeeld zijn er misschien nog andere redenen waarom je niet tevreden bent met je figuur. Je vindt je bovenbenen bijvoorbeeld te zwaar, of je zou wat minder vet op je billen willen hebben. Of je stoort je misschien aan het vet op je rug, boven je bh-bandje, of je wenst die ‘kipfiletjes’ onder je armen weg. Het zou ook kunnen dat je niet tevreden bent met je lijf omdat je last hebt van cellulite. Wist je dat je met cryolipolyse kun je plaatselijk vet kunt laten verwijderen?

Vet verliezen door te ‘bevriezen’

Cryolipolyse staat voor het verliezen van vet door het te ‘bevriezen’. Vetcellen hebben de eigenschap om zich op te hopen. Deze ‘ophoping’ van vet krijg je vaak niet weg met sporten of door een dieet te volgen. Met Body-Wizard cryolipolyse is dat wel mogelijk en kun je heel gericht, plaatselijk en gecontroleerd vet weghalen. ‘Het nieuwste model Body-Wizard, dat ik onlangs heb aangeschaft, heeft twee koppen, waardoor je de behandeling ook samen met een vriendin kunt doen’, vertelt Adriana Chevallier niet zonder trots. ‘De kop pakt ook een grotere zone aan dan bij het vorige apparaat mogelijk was. Het verwarmt je huid eerst tot een graad of 40 en vervolgens koelt het apparaat tot -11 graden. Hoe groter het verschil tussen warm en koud, hoe groter de schok voor de vetcellen. Ze sterven af en worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Je huid koelt overigens niet verder af dan 2 graden.’

Cryolipolyse is dé manier om vet te verliezen, door vet te bevriezen

Twee kledingmaten minder!

De vetcellen die tijdens de behandeling zijn afgestorven, en dat zijn er veel, komen ook niet meer terug. Je bent dus voorgoed van je overtollige vet af. Maar er zijn nog meer redenen waarom deze behandeling prettig is. Al je probleemzones kunnen worden aangepakt en je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen. Na een kuur van 2 of 3 behandelingen kun je wel 10 centimeter afslanken. Dat staat gelijk aan 2 kledingmaten!

Vraag het Adriana Chevallier

1. Is er een hersteltijd nodig na de behandeling?
Er is geen hersteltijd nodig, dus je staat zó weer buiten en kunt direct je dagelijkse bezigheden hervatten.

2. Doet de behandeling pijn?
Nee, het is een veilige én pijnloze methode.

Datum: 29 maart 2019