afslanken

Afslanken is voor iedereen

Wil jij eindelijk de stap zetten naar een gezonde leefstijl? Zo vlak voor de zomer is hét moment om in actie te komen! Kom af van die laatste kilo’s en kies voor een positieve gezondheid. Afvallen is maatwerk en een hele kunst. Maar het resultaat is het zeker waard!.

Afslanken

Afslanken was nog nooit zo populair. Overal kun jij je tegenwoordig aanmelden voor afslankkuren, afslankprogramma’s en afslankdiëten. De meeste vrouwen zien door de bomen het bos niet meer. Lida van der Tas, van Dali Wellness, helpt je graag op weg met een op maat gemaakt voedingsprogramma. ‘Het is erg belangrijk dat het bij jou past. Wanneer het programma niet bij je past, zul je niet blijvend afslanken. Ja de eerste tijd verlies je wel gewicht, maar dan stopt het. Zo simpel is het.’

Betere voeding

Een voedingsprogramma leert je beter, gezonder en bewuster te gaan eten. Jouw lichaam komt in balans door gezonde en uitgekiende voeding. ‘Je hoeft jezelf absoluut niet uit te hongeren, maar je moet bewuster omgaan met je voeding’, aldus Lida. ‘Tijdens het programma leer je wat voor jou de juiste combinatie van producten is, dit is erg belangrijk.’

Afslanken in stijl

Ieder persoon is anders en elke aanpak is uniek. Met een uitgebreid intakegesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. Wil je 5 of meerdere kilo’s afvallen? Of wil je afslanken op een specifieke plek? Lida kijkt welke activiteiten bij jou passen en hoe jouw voedingspatroon aangepast kan worden. Het voedingsprogramma van Dali Wellness duurt zes weken. Met elke week een consult waarin je gemeten en gewogen wordt.

Met een op maat gemaakt voedingsprogramma krijg jij de juiste begeleiding

Bodysculptor & voedingsprogramma

Tijdens het volgen van een voedingsprogramma kan het zijn dat jij specifieke wensen hebt. Je wilt, bijvoorbeeld, beter in je vel zitten, je fitter voelen, je huid verstrakken of afslanken. Hiervoor is de BodySculptor uitermate geschikt.

De BodySculptor combineert twee manieren van afslanken en verstrakken:

  • De efficiëntie van lage frequentiegolven. De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert daardoor de lipolyse.
  • De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Door deze aangename lymfedrainage worden de afgebroken vetzuren, toxische stoffen en vocht, richting de uitgang geloodst.

Contouringsbehandelingen

Bij Dali Wellness kun je ook gebruik maken van andere moderne afslank- en contouringsapparaten. De Body-wizard, de Benexere, de Hypoxitrainer en de Velasmooth zijn unieke concepten die jou helpen met afslanken. Het voedingsprogramma in combinatie met een van deze behandelingen is dé sleutel naar strak, gezond en slank figuur!

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je afslanken via een voedingsprogramma? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor verschillende soorten afslankmethodes. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 25 juni 2018