afslanken

Afslanken met figuurverbetering!

Nu het weer bijna voorjaar is, ben jij extra gezond gaan eten en meer gaan sporten. Toch merk je dat de kilootjes er maar lastig afgaan. Tijd om het proces van afslanken, vetverbranding en figuurverbetering een boost te geven! Pressotherapie kan jou hierbij helpen!

Waarom pressotherapie helpt

Dat jij zo moeizaam afvalt, kan te maken hebben met het functioneren van jouw lymfesysteem. Dit systeem speelt een belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen uit het lichaam. Zijn er blokkades in je lymfestelsel, dan krijg je te maken met een slechte verbranding (stofwisseling). Er wordt meer vet opgeslagen, waardoor afvallen en afslanken moeizamer gaat. Ook kun je last krijgen van vochtophopingen en snelle gewichtsschommelingen. Niet prettig. Pressotherapie kan je helpen!

Afslanken in een luchtdrukpak

Pressotherapie is een revolutionaire massagetechniek waarbij afvalstoffen uit je lichaam worden verwijderd. Tijdens de ontspannende behandeling komen zowel je geest als je lichaam helemaal tot rust. Je ondergaat een luchtdrukmassage, die gecombineerd wordt met een lymfedrainage met infrarood. Je ligt in een luchtdrukpak waar lucht wordt ingebracht en weer wordt afgezogen. De zachte massage stimuleert je bloedcirculatie en lymfestroom. Tijdens de drukfase worden de kleine lymfevaatjes vlak onder je huid geopend, en in de drukloze fase kunnen ze weer sluiten. Door deze therapie krijgt je metabolisme een boost, net zoals je bloedcirculatie en je lymfestroom.

Als afslanken niet lukt, kan dat erg frustrerend zijn.

De voordelen

Waar pressotherapie al niet goed voor is:

  • Het verwijderen van afvalstoffen en een reiniging van je lichaam
  • Een stevigere en een meer elastische huid
  • Een snellere afvoer van lichaamsvet en gemakkelijker afvallen
  • Minder stress, vermoeidheid en lusteloosheid
  • Activeren van de vetverbranding
  • Het verlichten van (spier)pijn en fibromyalgie
  • In één sessie kun je 500 à 600 calorieën verbranden
  • Werken aan je cellulite en lokale vetophopingen

Infrarood geef een boost aan je lichaam

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van infrarood. Infrarood geeft je lichaamscellen de boost die zij nodig hebben. Je vetverbranding zal verbeteren, net zoals je bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat pijn wordt verlicht en dat je spieren minder stram en stijf worden. Ook draagt infrarood bij aan het versnellen van je vetverbranding en aan het verbeteren van je huid. Bovendien zorgt de warmte die door infrarood vrijkomt ervoor dat je tot ultieme ontspanning komt en dat je je weer fris en vitaal voelt. Het is bijna alsof de batterij van je lichaam wordt opgeladen!

Datum: 05 februari 2019