cryolipolyse

Cryolipolyse: de ijskoude oplossing

Snoep jij alleen nog maar worteltjes en ben jij elk vrij uurtje in de sportschool te vinden? Je bent zó goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…

Cryolipolyse

Als het je niet lukt om van je vetrandjes af te komen en je een operatie waarbij vet wordt weggezogen niet ziet zitten, is cryolipolyse dé oplossing voor jou! Hierbij worden de vetcellen onder je huid afgekoeld van 37 naar soms wel -10 graden Celsius. De vetcel kan niet tegen deze kou en sterft af. Je lichaam voert de vetcel vervolgens op een natuurlijke manier af via het lymfestelsel en de nieren. Een eenmaal afgebroken vetcel komt nooit meer terug, waardoor je vetlaag uiteindelijk met soms wel 12 centimeter kan afnemen!

Vetlaagjes

Wist je trouwens dat je lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet ‘verbranden’, want tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied behandeld met kou. Het is vooral bedoeld voor de probleemzones, zoals buik, heupen, onderkin, knieën, enkels, bovenarmen en bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten. Zonder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af.

Lukt het niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen?

Blijvend resultaat

‘We starten altijd met een intakegesprek en bespreken dan een behandelplan. We meten voor aanvang en na afloop van de kuur’, vertelt Geke Klooster van Bodyline Beauty & More. ‘Cryolipolyse is dus bedoeld om de probleemzones aan te pakken, en de contouren te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om kilo’s te verliezen en in gewicht af te vallen. Per behandeling kan er gemiddeld 20 tot 25% van je vet worden verwijderd. Na ongeveer zes weken heeft de behandeling haar werk gedaan en is er een significante afname van vet meetbaar. Het is ook nog eens mooi meegenomen dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt. Daarnaast is het resultaat blijvend en de behandeling niet pijnlijk. Je kunt bijvoorbeeld meteen gaan sporten de dag na de behandeling, want er is in principe geen herstelperiode.

Waarom cryolipolyse bij Bodyline Beauty & More?

  • Effectieve aanpak: gerichte, effectieve aanpak van vetcellen
  • Geen operatie: geen operatie dus geen littekens. Pijnloos en geen herstelperiode
  • Bewezen techniek: bewezen techniek, goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration)
  • Bespaart tijd: dualsculpting (tweezijdig) scheelt de helft in behandeltijd

Voor jou!

Wil jij plaatselijk afvallen door middel van cryolipolyse? Bij Bodyline Beauty & More ben je aan het juiste adres voor deze afslankmethode. ‘Er wordt door zowel vrouwen als mannen van gebruikgemaakt. We hebben inmiddels als meer dan 3000 behandelingen verzorgt’, vertelt Geke niet zonder trots. ‘Daarnaast kun je hier ook terecht voor huidverbetering, huidverzorging, permanente make-up en haarverzorging. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.’

Datum: 21 december 2018