cryolipolyse

Met cryolipolyse eindelijk af van die vetrandjes…

Je hebt al het goede gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is dan de oplossing. Centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

Hoe het werkt

Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot -7 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd.

Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille

Vetcellen vernietigen

Hier staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet!

Voordelen

Dit zijn de voordelen van cryolipolyse:

  • Vet kwijtraken op buik, ‘lovehandles’ en ‘zadeltassen’
  • Bewezen resultaten
  • Een behandelserie bestaat uit minimaal 3 sessies
  • De kwaliteit van de huid wordt verbeterd
  • Geheel veilige en pijnloze behandeling
  • Geen herstelperiode nodig

Perfect Age Vetblokker

Heb je toch nog overgewicht en wil je hiervan af? Laat je eens adviseren over het gebruik van de Perfect Age vetblokker. Dit voedingssupplement zorgt voor een vermindering van de opname van vet en cholesterol uit je voeding. Iets voor jou? De medewerkers van Jossy van der Zwan helpen je graag.

Professionele behandelingen

Wil je niet afslanken, maar heb je zin in een heerlijke lichaamsverzorging? Bij Jossy van der Zwan kun je terecht voor allerlei verschillende behandelingen: massages, pedicures, manicures, anti-aging, IPL, wellness, sauna en diverse gezichtsbehandelingen.

Datum: 12 februari 2018