cryolipolyse

Cryolipolyse: het hele jaar een zomerlijf

Woehoeh, éíndelijk is het zomer. Leuk hoor: die vrije zonnige middagen waarop je naar het strand, het park of naar het meer gaat om te genieten van het mooie weer. Maar minder leuk is dat jij je vréselijk onzeker voelt in die shirts met korte mouwen en andere luchtige zomerkleding. En jezelf vertonen in een badpak of bikini: dat is voor jou al helemáál een ver-van-mijn-bed-show. Natuurlijk heb jij er al van alles aan gedaan om meer tevreden te zijn met je figuur. Je hebt je een slag in de rondte gewerkt op de crosstrainer en met de halters en gewichten. Ook eet je gezond. Geef de moed niet op: met cryolipolyse geniet je het héle jaar van een ‘zomerlijf’!

Cryolipolyse?

Helaas: veel sporten en gezond eten bieden geen garantie voor een strak figuur dat vrij is van overtollige vetrandjes. Maar gelukkig is er een oplossing. Wie weet heb je er al weleens van gehoord: cryolipolyse! Deze ‘ijskoude therapie’ is een effectieve manier om plaatselijk vet aan te pakken. Tijdens de behandeling wordt er een behandelingskop gebruikt met een temperatuur van -10 graden Celsius. Deze kop wordt met de hand over het te behandelen gebied bewogen. Hierdoor gaat je huid binnen no time van een temperatuur van 34 graden Celsius naar 4 graden. Vetcellen kunnen niet tegen deze kou, waardoor ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Je zult versteld staan van het effect. In totaal kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden, heel wat centimeters slanker worden én mooiere lichaamscontouren krijgen.

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Wil jij…

  • een strakkere buik?
  • afscheid nemen van je lovehandles?
  • je zwembandjes gedag zeggen?
  • genieten van slankere benen?
  • minder brede heupen?
  • trots zijn op je mooie billen, die vrij zijn van dat ene hardnekkige vetrandje?

Ga dan voor cryolipolyse!

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

Noteer je mee? Het zijn er namelijk nogal wat!

  • Je huid wordt er strakker door. Niet alleen je vet wordt dus minder; ook de putjes en bobbeltjes in huid (cellulite) zullen afnemen.
  • Je hoeft er niet voor onder het mes. Ook komen er geen naalden, injecties en verdovingen aan te pas.
  • Je kunt heel wat centimeters verliezen. Afhankelijk van het te behandelen gebied kun je wel 2 tot 13 centimeter kwijtraken.
  • Waar het met sporten en gezond eten niet lukt om van die hardnekkige vetrandjes af te komen, lukt dat met cryolipolyse wél. Vaarwel lovehandles en buikje, hallo strak en gestroomlijnd figuur!

Beautytip!

Je herkent het misschien wel. Als je een lachende, boze of verdrietige blik trekt, duiken er lijntjes rond je ogen op. Ook stoor je je aan die lijntjes bij je mondhoeken die de laatste jaren ineens een stuk meer aanwezig lijken te zijn. En die verslapte kin en die hangende wangen; die stonden óók al niet op je verlanglijstje. Helaas: een ritje in de tijdmachine is niet mogelijk. Maar gelukkig zijn er wél allerlei behandelingen om deze lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering effectief aan te pakken, zoals de Pascaud Contour. In een behandeling van zestig minuten is het mogelijk om je huid een boost te geven, zodat deze weer heerlijk strak en stevig wordt. Na het aanbrengen van verzorgende producten (zoals de Tightening Gel) wordt de behandeling uitgevoerd. Het resultaat? Een stralend gelaat dat er weer heerlijk strak, fris en jeugdig uitziet, en een huid zo zacht als een perzik!

Voor jou!

Toe aan een welverdiend moment van ultieme ontspanning? En wil je tegelijkertijd je haar en huid in de watten laten leggen, of je figuur een flinke boost geven? Breng dan een bezoekje aan Luux By D’Opknapperie, dé plek waar expertise, vakmanschap en liefde voor huid en haar samenkomen. Hier ben je op de juiste plek voor de beste kappersbehandelingen, heerlijke beautybehandelingen. figuurverbetering met cryotherapie en Pascaud Contour en nog veel meer! Gun het jezelf; je bent het waard!

Datum: 25 juli 2019