cryolipolyse

Cryolipolyse laat lovehandles helemaal verdwijnen!

Wil jij vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryolipolyse kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

Cryolipolyse: wat is het?

Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen. Deze methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van plaatselijk vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, zoals de bovenarmen, benen, billen, buik en lovehandles. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

Buik, lovehandles & zadeltassen

De resultaten van de Body-Wizard cryolipolysebehandeling zijn na 2 tot 4 maanden zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet! De volgende gebieden kunnen worden aangepakt:

  • billen
  • bovenarmen
  • buik
  • heupen
  • taille
  • bovenbenen

Wil je af van lovehandles, zadeltassen en vetophopingen?

Hoe werkt het?

De Body-Wizard is een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vetcellen vernietigt. Tijdens een Body-Wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Zo wordt het huidweefsel niet aangetast. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces, en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. Dit kun je zien aan een zichtbare vermindering in vetophoping!

Tot rust komen

Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid, wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen!

Hoeveel behandelingen?

Een behandeling is mogelijk wanneer er voelbaar vet aanwezig is op een bepaalde plek. Na drie behandelingen is het overgrote deel van de cliënten tevreden met het resultaat. Tussen de behandelingen zit een periode van 12 weken.

Maak nu je afspraak via Treatwell!

Wil jij voor altijd afrekenen met je probleemzones? Je kunt gemakkelijk online via www.treatwell.nl een afspraak maken bij Eye for Beauty in Ter Aar. Je kunt hier een Body-Wizard cryolipolysebehandeling ondergaan. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging en IPL-ontharen.

Datum: 24 april 2018