cryolipolyse

Cryolipolyse: óók in de winter een bikinilijf!

Na een zonovergoten zomervakantie bekijk je je eigen spiegelbeeld. Naast een zongebruinde tint en een magneet voor op de koelkast heb je nog een souvenir meegenomen: wat extra vet op je buik, benen en billen. Maar nu je je lijf niet meer hoeft te hullen in zwempakken en bikini’s, betekent dat natuurlijk niet dat je geen strak en slank figuur meer wilt! Maar hoe dan?

Ken jij cryolipolyse al?

Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je echt niet te leven op blaadjes sla en komkommer, of onder het mes. Hoewel het misschien onmogelijk klinkt, bestaat het echt: binnen een mum van tijd plaatselijk afslanken, op een veilige én blijvende manier. Maak kennis met cryolipolyse!

Even een uitleg

Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen, en kan een oplossing zijn voor het verliezen van plaatselijk vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Ideaal voor het buikje dat maar niet weg wil of de zadeltassen of lovehandles die hardnekkig op hun plek blijven zitten!

Meerdere behandelingsgebieden

Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, zoals de bovenarmen, benen, billen, buik en in de taille. Dit gebeurt met de Body-Wizard: een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vetcellen vernietigt. Tijdens een Body-Wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Zo wordt het huidweefsel niet aangetast.

Kou = goed

Wanneer de vetcellen in de behandeling worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces, en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. Dit kun je zien aan een zichtbare vermindering in vetophoping. De verwijderde vetcellen komen nooit meer terug.

Zó krijg je je figuur weer op niveau.

Geen pijn!

Goed om te weten: de gehele behandeling is pijnloos. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen.

Nu je toch goed bezig bent…

Vergeet je gezichtshuid ook niet te herstellen! Een behandeling speciaal voor je gezicht is zeker géén overbodige luxe. Maar nu herstellen betekent later profijt! Zéker als je afgelopen tijd ook hebt genoten van een zonovergoten vakantie. Als gevolg van al het bakken op het strand en in het park kun je namelijk last krijgen van pigmentvlekjes, ofwel verkleuringen in je gezicht. Ook acne, droge plekken, irritaties of mee-eters vragen om een definitief herstel!

Op maat gemaakt voor jou!

Om dé behandeling te krijgen die helemaal op jouw huid en huidprobleem is afgestemd, krijg je bij Clinique Chevallier eerst een huidscan. Hiermee kan de huidspecialist de dieper liggende problemen in jouw huid opsporen, die voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Problemen als droogte, overactieve talgklieren en pigmentafwijkingen worden dan in beeld gebracht. Vervolgens kan er met een effectieve huidbehandeling met peelingen en producten voor thuis optimaal worden gewerkt aan herstel jouw huidprobleem of wens.

Hoe handig

Tijdens veel cryotherapiebehandelingen is het ook mogelijk om een gezichtsbehandeling te krijgen. De huidspecialisten kunnen je vertellen wanneer dat alles mogelijk is.

Datum: 11 oktober 2018