cryolipolyse

Met cryolipolyse vet verliezen door vet bevriezen

Vet kwijtraken zonder naalden, operatie of moeilijke diëten? Het klinkt onbestaanbaar, maar dat is het niet. Met de Body-wizard cryolipolysebehandeling is het mogelijk! Met deze methode kun je veilig en snel plaatselijk afslanken in een korte tijd. Scoor die mooie bikini maar alvast, want het resultaat is blijvend!

Cryolipolyse

Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryolipolyse is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

Hoe werkt het?

Nu vraag je je natuurlijk af wat een cryolipolysebehandeling inhoudt en in zijn werk gaat. Dit is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode werd uiteen gezet door huidspecialisten. Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen en hierdoor is het mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken. Het omringende weefsel wordt niet beschadigt.

Body-wizard

Tijdens cryolipolysebehandeling met de Body-wizard wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit zie je door een zichtbare vermindering in vetophoping!

Get in shape met cryolipolyse en voel je goed

IJskoud!

Als eerste wordt er een gelpad op het behandelen gebied geplaatst en daarna wordt de applicator aangebracht op de huid. Het vacuüm zuigen van de huid kan een trekkend gevoel geven. In het begin voelt dit ijskoud(!), maar na vijf minuten gaat het over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen. Of een behandeling aan het gezicht laten doen!

Voor jou!

Wil jij op bepaalde plekken vet verliezen? Ga dan naar Clinique Chevallier in Dwingeloo. Deze salon onderscheidt zich door een grote dosis theoretische kennis en meer dan 20 jaar dagelijkse

Datum: 14 maart 2018