cryotherapie

Definitief van je overtollige vet af met cryotherapie!

Bij het zien van die slanke dennen in de sportschool voel jij een steek van jaloezie. Want hoeveel jij je ook uitleeft met die gewichtjes en op de crosstrainer, het lukt je gewoon niet om van je overtollige vet af te komen. Moet je dan maar leren leven met je lovehandles, zware bovenarmen of hangende billen? Of bestaat er een andere manier waarmee je wél effectief je figuur kunt verbeteren en snel resultaat ziet?

Maak kennis met cryotherapie!

Het antwoord op deze vraag is: ‘Jazeker!’ Gelukkig bestaan er tegenwoordig namelijk goede, effectieve én veilige manieren om je figuur te verbeteren. En nee: je hoeft je niet aan te melden voor een dure operatie. Hoogste tijd om kennis te maken met de meest effectieve vorm van figuurverbetering: cryotherapie! In mijn kliniek werk ik onder andere met de methode Cryo21. Tijdens deze behandeling werk ik met een kop die een temperatuur heeft van -10 graden Celsius. Door deze kop met de hand over het te behandelen gebied te bewegen, gaat je huid binnen no time van een temperatuur van 34 graden Celsius naar 4 graden. Geen zorgen: dit voelt helemaal niet koud aan! Omdat je vetcellen niet tegen deze kou kunnen, is het effect dat ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Dit geeft een verbluffend resultaat, dat al na één behandeling te zien is. Dankzij dit proces kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden en mooiere lichaamscontouren krijgen. In totaal kun je met de Cryo21 per behandeling wel 1 tot 3 centimeter vet verliezen!

Vaarwel onderkin dankzij cryo

Het voordeel aan Cryo21 is dat dankzij de kleine behandelingskop zelfs de meest moeilijk bereikbare plekjes bereikt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat kleine vetrandje bij je buik of het gebied onder je ribben. Tijdens de behandeling maak ik tevens gebruik van een speciale crème, die het proces van het afvoeren van de vetcellen bevorderd en de huid mooi, strak en glanzend maakt. De methode is trouwens ook heel goed in te zetten om de huid te verstevigen, óók van de huid in je gezicht en je gelaat. Zo kun je met deze methode ook werken aan het verbeteren van de contouren van je gezicht. Heb jij last van een verslapte kin of hals? Met Cryo21 krijgen deze weer volume en worden ze strakker. Ook een onderkin verdwijnt als sneeuw voor de zon met cryo! En dit zónder naalden, operatie, narcose en hersteltijd! Daarom kun je cryotherapie zien als hét alternatief voor de liposuctie of de facelift.

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21

Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten behandeld worden, zoals de buik, de rug en de benen. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert. De grote behandelingskop heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het proces van het kristalliseren van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Je zal dus ook minder last hebben van putjes en deukjes. Met de Arctik21 kun je per behandeling maarliefst 3 tot 6 centimeter kwijtraken! Ook spierpijnen, zwellingen en vochtophopingen (zoals bij oedeem) kunnen met de Arctik21 effectief behandeld worden.

Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert

Definitief van je vet af met cryotherapie

Met de Arctik21 wordt het aantal vetcellen in het gebied dat jij wilt aanpakken verminderd. Vetcellen die zijn verwijderd tijdens de behandeling (en dat zijn er veel!) met de Cryo21 en de Arctik21 groeien ook niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van je lovehandles, onderkin of buikje. Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met de behandeling, zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Misschien heb jij het idee dat je veel overtollig vet hebt, waardoor je last hebt van een buikje. Maar het zou ook goed kunnen zijn dat je buikje het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt een behandeling dan een combinatie van huidversteviging, het afvoeren van vocht en het afvoeren van vetcellen, allemaal aspecten die met cryotherapie aangepakt kunnen worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden, die je kunt bewonderen op een groot tablet. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd!

Lichaamsgebieden

Deze lichaamsgebieden worden behandeld met cryotherapie:

 • Lovehandles
 • Buikje
 • Billen
 • Armen
 • Benen
 • Zadeltassen
 • Taille
 • Rijbroek
 • Kuiten
 • Rug
 • Kin, hals en gelaat

JV Clinic: dé cryospecialist in de regio

In de kliniek van Jeanette Veldhuizen werken alleen de beste specialisten op het gebied van cryotherapie. Jeanette en haar teamleden bezoeken altijd de laatste congressen om op de hoogte te blijven van de laatste kennis en technieken omtrent cryotherapie. Je kunt ervan op aan dat er altijd de beste technieken worden toegepast voor het allerbeste resultaat. Bij JV Clinic bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat. Neem gerust contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Datum: 30 januari 2019