cryolipolyse

Door cryolipolyse af van zwembandjes en lovehandles!

Van álles heb je gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Elke dag ontbeet je met yoghurt en fruit en het diner bestond uit een groene salade. Daarbovenop sleepte je jezelf vier keer per week naar de sportschool. Zucht. Die laatste vetrandjes gaan er maar niet af. Bestond er maar een manier om af te komen van je lovehandles en zwembandjes, denk je gefrustreerd… Zoek niet langer, cryolipolyse is de oplossing!

Cryolipolyse

Dit is een nieuwe manier van plaatselijke vetverwijdering, zoals vet bij je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen en kilo’s kwijt te raken, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Hierbij hoef je niet onder het mes. En het resultaat is blijvend!

Benefits!

De voordelen van cryolipolyse:

  • De behandeling vindt via de buitenkant van het lichaam plaats (non-invasief)
  • Er is geen herstelperiode en er zijn geen bijwerkingen
  • Je zult geen pijn ervaren
  • Er zijn in totaal slechts 2 of 3 behandelingen nodig
  • De behandelingen zijn veilig en effectief

Het resultaat is blijvend!

Hoe?

Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot ongeveer 4 graden Celsius. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou en veranderen van structuur als ze onder de 9 graden Celsius komen. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd, deze kristalliseren als het ware. De vetcellen worden via een natuurlijke weg afgevoerd uit het lichaam. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier.

Resultaten

Het natuurlijke proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken te zien, maar de grootste effecten zie je na twee maanden. Wil je vetafbraak een extra stimulans te geven, dan kun je het beste een week na de behandeling een intensieve bindweefselmassage volgen. Heb je een gezonde leefstijl en kom je niet plotseling veel aan je gewicht, dan zal je genieten van een blijvend slank resultaat. Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging. Bij FysieQ krijg je advies van een fysiotherapeut om een optimaal resultaat te bereiken.

Datum: 20 juli 2018