afslankmassage

Een afslankmassage maakt jou slank

Als je slanker wilt worden, kun je op dieet gaan en meer gaan bewegen. Dit vergt veel discipline en soms is het best afzien, maar je doet het voor een goed doel. Deze aanpak wil echter niet zeggen dat je ook vet verliest op die vervelende plekken als de buik, dijen en love handles. Hoe kom je daar dan wél van af?

Masseren

Als je graag plaatselijk wilt afslanken, maar daar geen medische ingreep voor wilt ondergaan, dan is dat mogelijk! En misschien wel op een manier die je niet ziet aankomen, namelijk door massage. Ja, je hoort het goed. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, kun je dichter bij jouw body goals komen!

Afslankmassage

De zogeheten ‘afslankmassage’ is een effectieve methode die ervoor zorgt dat je huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen. Hier blijft overtollig vet vaak hardnekkig zitten, ook al ben je al kilo’s afgevallen. Het kan een doorn in het oog zijn, omdat je hier geen rekening mee gehouden had toen je begon met afslanken.

Afslankmassage: effectieve methode die ervoor zorgt dat je huid strakker, gladder en slanker wordt

Krachtige en diepe massage

De afslankmassage is een stevige, krachtige en diepe massagetechniek en helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Hierdoor verlies je centimeters in omvang en zie je je huid mooier, gladder en strakker worden. De afslankmassage is een goed alternatief voor liposuctie met als grote voordeel dat je niet onder het mes hoeft en geen gezondheidsrisico’s loopt. Gemiddeld heb je acht behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Het precieze aantal behandelingen hangt helemaal af van jouw wens en de hoeveelheid plaatselijk vet

Massage voor jou!

7 redenen waarom een massage gezond is!

  • verlaagt de bloeddruk
  • vermindert stress
  • verbetert de weerstand
  • stimuleert het lichaam om afval- en gifstoffen en overtollig vocht af te voeren
  • de concentratie verbetert
  • brengt de ademhaling tot rust
  • zorgt voor het vrijkomen van de ‘geluksstofjes’ serotonine en endorfine

Aandacht voor jou en je klacht

Richard van De Oosterse Hand helpt jou om je snel weer beter te voelen. Dit doet hij door middel van verschillende massagetechnieken, zoals de klankschaal-, sport- en afslankmassage. Hij heeft aandacht voor jou en je klachten en zal indien nodig een gericht behandelplan maken voor een doelgerichte behandeling. In overleg bepaal je hoeveel behandelingen je nodig hebt en wilt ondergaan.

Datum: 10 juli 2018