cryolipolyse

Er goed uitzien door cryolipolyse!

Wie wil er nou niet strak in zijn vel zitten? Dat wil iedereen toch! Gelukkig bestaat er een techniek die dit mogelijk kan maken. Namelijk cryolipolyse. Met deze techniek kun je plaatselijk vet verliezen, door het vet te bevriezen. Dat klinkt spannend, maar het valt reuze mee!

Lovehandles

Herken je het gevoel dat je nog nooit gezonder hebt geleefd, maar het vet op je billen, heupen en/of benen wil maar niet weg? Gek word je van die lovehandles en zadeltassen. Die laatste vetrandjes zijn moeilijk om kwijt te raken. Cryolipolyse helpt hierbij!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een therapeutische toepassing waarbij vetcellen worden bevroren. De temperatuur daalt van 34°C naar 4°C. Koud! Maar het mooie is dat je deze kou niet voelt. Vetcellen worden gekristaliseerd en verlaten vervolgens het lichaam op een natuurlijke manier. Na de behandeling is er geen sprake van een hersteltijd, je kunt gewoon lekker je ding doen! Cryolipolyse bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning terugkrijgt.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van cryolipolyse?

– af van vet op ongewenste plekken
– gemiddeld drie behandelingen nodig
– geschikt voor mannen en vrouwen
– geheel pijnloze en veilige behandeling
– vermindert vet en bevordert een stevige huid

Vetcellen worden gekristaliseerd en verlaten het lichaam op een natuurlijke manier

Afname vetweefsel

Door cryolipolyse worden de vetcellen op een natuurlijke manier door je lichaam afgevoerd. Er wordt geen omliggend weefsel aangetast. Na drie behandelingen kan er een afname in het vetweefsel te zien zijn van 2 tot 5 centimeter.

Voor jou!

Wil jij af van vet op ongewenste plekken? Kies dan voor cryolipolyse bij Perfect Vision. Je bent hier aan het juiste adres om af te reken met al je probleemzones. De cryo-behandeling wordt uitgevoerd op wetenschappelijk erkende apparaten, die voldoen aan strenge keurmerken voor veiligheid en kwaliteit. Zo ben jij in veilige handen!

Datum: 03 oktober 2018