feestdagen

Fris en fruitig de feestdagen door!

Het is weer zo ver: de feestdagen zijn in aantocht. Dagen vol warmte, gezelligheid, familie en vrienden. Dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Dat betekent misschien mooie kleding of accessoires, maar waar je echt van gaat stralen, is een mooie verzorgde huid.

Onherroepelijke huidveroudering

Waar je vroeger met een likje mascara en een mooie lipstick al klaar was, kan je huid nu wel wat extra aandacht gebruiken. Helemaal niet raar, want al vanaf je 25e zet huidveroudering onherroepelijk door. Al zie je het niet meteen, de huid wordt langzamerhand dunner en er wordt minder collageen en elastine aangemaakt. Dat zorgt ervoor dat de huid aan stevigheid verliest. Ook neemt het huideigen hyaluronzuur af, wat voorheen zorgde voor hydratatie en volume. Deze verschijnselen zorgen voor een slappere huid, kraaienpootjes en wallen, en rimpels of fijne lijntjes.

Lichaam én gezicht

Een methode waarvan de huid sterk kan opknappen, is cryotherapie. Deze techniek kun je kennen als middel om ongewenst vet te verwijderen, maar kan ook ingezet worden ten behoeve van huidverbetering. De innovatieve Cryo21, het nieuwste op het gebied van cryotherapie, is namelijk geschikt voor lichaam én gezicht. Tijdens de Cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator het weefsel nauwkeurig gekoeld. Het apparaat gaat niet in het lichaam, maar op de huid en brengt de huidtemperatuur in razend tempo terug naar ongeveer vier graden.

Stimulerende kou

Deze kou werkt zeer stimulerend voor de huid, omdat het de firoblasten activeert en aan het werk zet. Firoblasten zijn bindweefselcellen die je kunt zien als de ‘fabriekjes’ die collageen en elastine aanmaken. Wanneer deze cellen geactiveerd zijn, zal er een ‘opvullend’ effect optreden. Al na één behandeling zijn resultaten zichtbaar, maar de behandeling is pas echt effectief in kuurverband. Hiermee oogt je huid niet alleen mooier, maar de huid is van binnenuit aan het werk gezet.

Tijdens de feestdagen stralen met een prachtige huid

Effecten

De cryotherapie middels Cryo21 heeft de volgende effecten op het gezicht:

  • verstevigen van de weefsels
  • verstevigen van de spieren
  • vermindering van de rimpels
  • volume creëren in de lippen
  • verwijdering/vermindering van de dubbele kin
  • huidverjonging
  • verstevigen en liften van het gelaat

JV Clinic

Jeanette Veldhuizen is eigenaar van JV Clinic en vertelt: ‘De Cryo21 is zeer geschikt als jij stralend, jeugdig en fris wilt ogen. Maar ook zijn er andere mogelijkheden op het gebied van huidverjonging of -verbetering. Graag denk ik met je mee om te kijken waar jouw huid bij gebaat is. Zodat je prachtig aan het kerstdiner kan verschijnen, maar ook in het nieuwe jaar elke dag met trots je spiegelbeeld kan bekijken!’

Nieuwsgierig?

Wil jij er ook stralend uitzien deze feestdagen? Jeanette Veldhuizen en de andere huidspecialisten van JV Clinic staan voor jou klaar. Tijdens een intakegesprek krijg je informatie over de behandelingen, en zal worden nagegaan welke methode het meest geschikt is voor jou. Wist je dat je in de kliniek ook goed zit voor nog veel meer om schoonheidsgebied? Bijvoorbeeld als je graag wilt afslanken en van een strakker figuur wilt genieten. Maar je bent hier ook in de juiste specialistische handen voor rimpelinspuiting, huidverbetering, huidverjonging en permanente make-up.

Datum: 10 december 2019