bodySculptor

Gemakkelijk een mooier figuur? Dat kan met bodySculptor!

Wil jij op een eenvoudige manier een mooier figuur? bodySculptor is een doeltreffende en medische bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en lichaam.

Duurzame afslankmethode

Sinds de lancering van de bodySculptor in 1998 in Frankrijk is bodySculptor geëvolueerd tot een begrip in de internationale schoonheids- en afslanksector en de medische wereld. bodySculptor is een duurzame afslankmethode die het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter maakt. De biologische activering van het verbrandingsproces van vetten (lipolyse) wordt bij elke behandeling beter en zorgt ervoor dat het lichaam steeds meer vetten verbrandt.

Huidverstrakking

In de wellnesswereld wordt de bodySculptor gebruikt om 1 à 2 maatjes minder te hebben, zonder dieet, maar gewoon met realistisch voedingsadvies en voor huidverstrakking. De huid wordt dus mooier, gladder en strakker.

Wil je afvallen, maar heb je geen zin in diëten of ellendig lange uren in de sportschool?

Hoe het werkt

Lage frequentiegolven (magnetische wisselstroom) komen via de behandelbanden in de huid en zorgen voor een bio-magnetische straling die ons natuurlijke vetverbrandingssysteem (lipolyse) stimuleert. De microcompressie / lymfedrainage zorgt ervoor dat het vrijgekomen vet afgevoerd wordt via de bloedbanen. Het is een unieke gepatenteerde therapie voor de stimulatie van de lipolyse (het natuurlijke verbrandingsproces van vetten).

Resultaten

Wat kun je verwachten na een kuur van 12 behandelingen voor je figuur?

  • Duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten
  • Een fitter, lichter en ontspannen gevoel
  • De huid is zachter, steviger en strakker
  • Verbeterde lipolyse (vetverbranding): verbruik van 650 kcal in 30 minuten
  • Stimuleert het afvoeren van vocht en afvalstoffen
  • 1 à 2 kledingmaten minder in 12 behandelingen van 30 minuten (afhankelijk van je BMI)
  • Verlaagt ook visceraal vet, voor een beter cholesterolniveau

Klachten

De methode is zeer geschikt voor mensen met pijnlijke gewrichten of stramme spieren, zware en vermoeide benen en bij fibromyalgie.

Datum: 19 februari 2018