figuur

Genieten van een mooi en strak figuur: je hele leven lang!

O jee, het is officieel zomer. Officieel de tijd van lange en warme dagen, en van korte jurkjes en rokjes. Waar anderen dit misschien wel de mooiste tijd van het jaar vinden, denk jij daar toch echt anders over. Want wanneer jij een kritische blik in de spiegel werpt, moet je constateren dat jouw lijf nog helemaal niet ‘zomerproof’ is. Hoewel je best vaak sport, heb je namelijk nog steeds last van je lovehandles, flubberbuik of zware bovenbenen. Daarnaast helpen al die ijsjes, barbecues en cocktails óók niet om het lichaam van je dromen te krijgen. Help, wat nu?

Maak kennis met Cryo21!

Helaas: veel sporten betekent niet altijd een strak figuur dat vrij is van overtollige vetrandjes. Blijkbaar bestaat er gewoon geen oefening die je kunt doen om van die hardnekkige gebieden af te komen. Maar wat wél bestaat, is cryotherapie! De nieuwste behandeling op het gebied van deze ‘ijskoude therapie’ heet Cryo21. Tijdens deze behandeling werk ik met een kop die een temperatuur heeft van -10 graden Celsius. Door deze kop met de hand over het te behandelen gebied te bewegen, gaat je huid binnen no time van een temperatuur van 34 graden Celsius naar 4 graden. Omdat je vetcellen niet tegen deze kou kunnen, is het effect dat ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. In totaal kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden en mooiere lichaamscontouren krijgen. In totaal verlies je wel tot 3 centimeter vet.

Het nieuwste van het nieuwste

Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten behandeld worden, zoals de buik, de rug en de benen. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert. De grote behandelingskop heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het proces van het kristalliseren van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Je zal dus ook minder last hebben van putjes en deukjes. Met de Arctik21 kun je per behandeling maar liefst 3 tot 6 centimeter kwijtraken!

De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden

De ideale combinatie

Om het slanker en strakker worden écht goed aan te pakken, raad ik aan om de cryotherapie te combineren met het Momentum-programma. Hiermee raak je gemakkelijk en snel die laatste kilo’s kwijt, en zeg je ook gedag tegen je overtollige vetrandjes. Twee vliegen in één klap dus! Aan de hand van een slim en verantwoord voedingsplan, voedingssupplementen en deskundige begeleiding wordt je stap voor stap naar een gezonde levensstijl begeleid. Let op: het programma is geen tijdelijk dieet. Je legt hiermee juist de basis voor een slanke en gezonde levensstijl, die je de rest van je hele leven kunt volhouden. En ja: natuurlijk hoort daar af en toe uit eten gaan en een glas wijn ook gewoon bij!

Voor jou!

Wil jij net als Rianne weer kunnen genieten van een figuur zonder ongewenste vetrandjes? Dan ben je op de goede plek bij Jeanette en de andere specialisten op het gebied van figuur- en huidverbetering. Zij bezoeken altijd de laatste congressen om op de hoogte te blijven van de laatste kennis en technieken omtrent cryotherapie. Bij JV Clinic bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage en Momentum voor een optimaal resultaat. Neem gerust contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Datum: 17 juni 2019