bodysculptor

Heb jij al gehoord van de bodysculptor?

Je wilt lekker in je vel zitten, je goed voelen in je lichaam. Een lichaam dat past bij wat je wil. Het kan lastig zijn om net die laatste kilootjes kwijt te raken of wekelijks tijd vrij te maken om te sporten. In dat geval kan de bodysculptor dé oplossing bieden. In deze blog vertellen we je alles over deze ingenieuze methode!

Voor wie?

Werken aan je droomlichaam kan lastiger blijken dan je had verwacht. Naarmate je ouder wordt, wordt het lastiger om die vervelende vetjes kwijt te raken. De bodysculptor is voor veel mensen in verschillende situaties geschikt. Bijvoorbeeld voor:

  • Het verwijderen van vet
  • Het verminderen van striae
  • Cellulitis aanpakken
  • Ontspannen
  • Het verstrakken van de huid

Wat is het?

De bodysculptor kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt. Het apparaat werkt met verschillende lage frequentiegolven om de spieren te activeren. Hierdoor worden de spieren gestimuleerd om opgeslagen vet en andere afvalstoffen af te voeren via de bloedbanen. De spieren worden gestimuleerd op eenzelfde manier als wanneer je gaat sporten, maar dan nóg intensiever en lokaler. Hierdoor zal je snel resultaten zien. Door de warmte van de behandeling, kun je heerlijk je ogen sluiten en genieten. Daarom is de behandeling met de bodysculptor ook nog eens heerlijk ontspannend.

Het apparaat kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt

Voor wie?

De bodysculptor is voor jou geschikt wanneer je af wil vallen rondom de buik, billen of armen of benen. Al na 12 weken zal je een aanzienlijk verschil zien in je uiterlijk. De huid zal strakker aanvoelen en ogen en het vet in jouw probleemgebieden zal afgenomen zijn. Bij TheBodyManager werken we samen met een personal trainer. Zo wordt je op zowel lichamelijk vlak geholpen als met je voeding, voor de ultieme resultaten.

Voel je welkom!

Bij TheBodyManager luisteren we naar jouw wensen. Iedere medewerker draagt zorg voor zijn of haar specialiteit, zodat de kwaliteit van onze diensten altijd gewaarborgd wordt. Wij helpen je graag jouw wensen waarmaken zodat jij het lichaam kan krijgen waar je altijd van hebt gedroomd. Heb je een vraag over bodysculpting of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag! Neem hier contact op!

Datum: 24 februari 2023