vetrol

Help, ik kom niet van die laatste vetrol af!

Je hebt ontzettend hard gewerkt om af te vallen. En hoewel dat gelukt is, kun je maar niet van dat randje rondom je buik of heupen af. Je traint jezelf een ongeluk in de sportschool, houd je aan een strak eetregime en werkt alleen aan maar aan dat specifieke stukje van je lichaam. Niets wil helpen. Dit is een erg herkenbaar probleem. Gelukkig kun je met de Liposunic snel van die laatste vetrol af zijn!

Beste methode

De Liposunic is een apparaat dat permanent afrekent met vetcellen in probleemgebieden van het lichaam. Dit kunnen dus die laatste vetcellen zijn waar je zelf maar niet vanaf lijkt te komen. Misschien ben je geneigd te kiezen voor injecties, banden met stroomstootjes of ben je je aan het inlezen over een eventuele operatie. Met de Liposunic is niets van dit alles nodig. Dit maakte het daarom de beste methode. Met een speciale technologie, genaamd high-intensity focused ultrasound (HIFU), dood de Liposunic de vetcellen en verwijdert deze ze effectief. De ultrasound energie van de Liposunic wordt ingesteld op 1 tot 2 centimeter onder de huid zodat je er bijna niks voelt en de huid zelf niet beschadigd wordt. De vetcellen die op deze manier worden afgebroken, resulteren in een vermindering van de buikomvang tot wel vijf centimeter. En dit al na de eerste behandeling!

Hoe werkt het?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dit precies? Nou zo dus: De Liposunic zorgt ervoor dat de vetcellen worden afgebroken. Hierdoor krijgt je lichaam te maken met een hele hoop vetcellen die ergens naartoe moeten. Het lichaam gaat daarom reageren door deze vetcellen op te ruimen. Deze worden door speciale cellen, macrofagen genoemd, via het lymfesysteem naar de lever getransporteerd. Bij de lever krijgen de vetcellen dezelfde behandeling als voedsel: de vetcellen worden permanent uit je lichaam verwijderd.

Die laatste vetrol ben je liever kwijt dan rijk.

Dé oplossing voor die laatste vetrol

Deze werkwijze maakt de Liposunic perfect voor iedereen die van hun laatste vetcellen af willen. Je kunt het dus zeker niet zien als een vervanging van de sportschool. Het is voor een behandeling belangrijk dat je ten minste 2,5 centimeter van het probleemgebied vast kunt pakken, maar er mag geen sprake van overgewicht zijn. De Liposunic zorgt er dus eigenlijk voor dat jouw harde werk niet voor niks is geweest! En dat kun je zien aan je strakke lichaam.

Realistisch beeld.

Bij Huid en Uiterlijk snappen ze heel goed hoe frustrerend het kan zijn als je maar niet van dat laatste beetje vet af kunt komen. Ze helpen je daarom graag met je besluit om te kiezen voor Liposunic. Elk lichaam is anders en de specialisten van Huid en Uiterlijk vinden het daarom belangrijk om je wensen van tevoren goed door te spreken. Zo kunnen ze je niet alleen goed helpen, maar kunnen ze ook een realistisch beeld schetsen van de te behalen resultaten.

Meer weten?

Wil je meer weten of ben je benieuwd of een behandeling met de Liposunic iets voor jou is? Dan ben je bij Huid en Uiterlijk aan het goede adres. Maar wist je dat zij jou ook kunnen helpen bij heel wat andere zaken omtrent huidverbetering? Zo hebben zij met IPL dé nieuwste techniek om jou af te helpen van je ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken en verslapte huid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tatoeages. Wacht dus niet en neem contact op voor een persoonlijk intakegesprek.

Datum: 22 mei 2020