cryolipolyse

Je vet bevriezen met cryolipolyse

Snoep jij alleen nog maar worteltjes en ben jij elk vrij uurtje in de sportschool te vinden? Je bent zó goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…

Cryolipolyse

Wist je trouwens dat je lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, wordt de dikte van de onderhuidse vetlaag minder. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet laten verwijderen. Met Body-Wizard cryolipolyse worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied ‘bevroren’. Daar kunnen je vetcellen niet tegen. Het apparaat koelt de vetcellen zodanig af, dat ze kristalliseren en afgebroken worden en door het lichaam worden afgevoerd. Het is vooral bedoeld voor de probleemzones: buik, heupen, bovenarmen en bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten. Zonder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af.

Blijvend resultaat

Cryolipolyse is dus bedoeld om de probleemzones aan te pakken, en de contouren te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om kilo’s te verliezen en in gewicht af te vallen. Per behandeling kan er gemiddeld 20 tot 25% van je vet worden verwijderd. Het is ook nog eens mooi meegenomen dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt. Wat echt een voordeel is, is dat het resultaat blijvend is en dat de behandeling niet pijnlijk is. Je kunt bijvoorbeeld meteen gaan sporten de dag na de behandeling, want er is in principe geen herstelperiode.
Er zijn meestal 3 behandelingen nodig en de eerste behandeling duurt inclusief intakegesprek ongeveer anderhalf uur. Op die manier weet je een beetje waar je aan toe bent.

Voordelen

  • De voordelen van cryolipolyse
  • Een veilige én pijnloze methode
  • Geen verdoving of injecties
  • Je hoeft niet onder het mes
  • Al je probleemzones kunnen worden aangepakt
  • Je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen
  • Er is geen hersteltijd nodig: na de behandeling kun je verdergaan met je dagelijkse bezigheden
  • Je verliest aanzienlijk centimeters: al 1 tot 3 centimeter na één behandeling
  • Definitief van je vetcellen af

Plasmatherapie tegen oneffenheden

Je huid is je dierbaarste bezit en het is belangrijk om deze gezond en vitaal te houden. Met de zomer op komst wil jij je huid beschermen tegen veroudering en oneffenheden. Wil jij voorgoed gedag zeggen tegen littekens, pigmentvlekken, fibromen, wratjes, kraaienpootjes of bultjes?

De DAS Plasma-licht helpt je hierbij!

DAS Plasma-therapie is dé nieuwste en meest volledig veilige methode voor huidveroudering en huidoneffenheden. ‘DAS’ staat voor ‘Dermo Ablation Surgery’ en werkt op basis van plasma. Zonder direct contact met je huid ontstaat er een kleine boog met geladen plasma dat de huid puntsgewijs aanraakt. Door de lichte aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met plasma zorgt voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit geeft de elasticiteit en de stevigheid van je huid een enorme boost!

Cryolipolyse is bedoeld om de probleemzones aan te pakken

DAS Plasma therapie: veilige behandeling

Dermo Ablation Surgery is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. De risico’s op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal.

Hersteltijd

Door de gecontroleerde laag-voor-laag-techniek worden de laagjes huid met veel precisie verwijderd zonder omliggend weefsel te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd korter dan bij behandelingen met andere systemen. De behandelde huid heeft een lichte zwelling die 3 tot 5 dagen kan blijven. Ook ontstaan er minuscule korstjes die verdwijnen binnen 8 dagen. Wel is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon.

Niet pijnlijk

De behandeling met het DAS Plasma-licht wordt zelden als pijnlijk ervaren. De vonkjes voelen meer als speldenprikjes. Ongeveer 20 minuten voor aanvang van de behandeling wordt er verdovende crème aangebracht, waardoor het heel goed te doen is!

Kleine pauzes

Het apparaat heeft 25 verschillende instellingen om elke behandeling nauwkeurig af te stemmen op individuele behoeftes. Het plasma-effect wordt doorbroken door kleine pauzes, waardoor het weefsel de tijd krijgt om af te koelen. Zo voorkom je onnodig letsel en hyperpigmentatie.

Datum: 18 december 2018