probleemzones

Maak korte metten met je probleemzones

Je kent dat wel: je bent flink afgevallen door goed op je voeding te letten en lekker te sporten. Alleen die laatste vetrandjes gaan maar niet weg. Je blijft last houden van die schurende binnenkant van je bovenbenen, zadeltassen, lovehandles of zwembandjes. Zijn die ooit weg te trainen?

Overtollig vetweefsel

Nee, helaas niet. Met trainen krijg je deze zogenoemde probleemzones niet weg. Ook niet met een dieet. Dat komt omdat je lichaam overtollig vetweefsel als eerste in deze specifieke probleemzones opslaat. Wanneer je bewuster gaat eten, zal het vetweefsel wat er als laatst is bijgekomen als eerste verdwijnen. Maar het vetweefsel wat er al langer zit, is erg hardnekkig en zal waarschijnlijk blijven zitten waar het zit. Bovendien kan de overgang ook nog eens roet in het eten gooien. Doordat je lichaam dan minder oestrogeen aanmaakt, wordt er extra visceraal vet aangemaakt om de hormoonbalans van oestrogeen nog enigszins op pijl te houden. Het resultaat? Meer buikvet.

Cryolipolyse is dé oplossing

Dus met andere woorden: daar kom je nooit meer vanaf? Toch wel, want er is gelukkig een andere manier om van die storende vetrandjes af te komen: cryolipolyse. Het wordt ook wel ‘freezesculpting’ of ‘coolshaping’ genoemd. Met speciale apparatuur worden vetcellen heel plaatselijk bevroren. Geheel pijnloos en veilig. Hierdoor gaan ze kapot en zullen ze door je lichaam worden afgevoerd. Het mooie nieuws is dat eenmaal afgebroken vetcellen niet meer terugkomen. Dus zeg die vetrandjes maar vaarwel. Voorgoed!

Het mooie nieuws is dat eenmaal afgebroken vetcellen niet meer terugkomen

Helpt bij…

Met cryolipolyse verlies je zichtbaar centimeters bij de volgende zones:

  • arm 
  • billen
  • bovenbeen
  • buik 
  • heup 
  • knieën
  • lovehandles
  • onderkin 
  • rug
  • Taille

Combineer de behandeling van probleemzones

Omdat je lichaam wel vier tot zes maanden na de behandeling doorgaat met het afvoeren van de vetcellen zie je na verloop van tijd steeds meer effect. Voor een optimaal resultaat worden in totaal drie behandelingen geadviseerd. Steeds met een tussentijd van acht tot twaalf weken. Je kunt trouwens ook verschillende probleemzones, zoals bijvoorbeeld je buik en je bovenbenen, tegelijkertijd laten behandelen. Als je deze winter nog met de behandelingen start, zit jij volgend jaar in de zomer weer mooi strak in je vel.

BG-CoolShape Kliniek

Bianca: ‘Door het woord ‘kliniek’ zou je kunnen denken dat het bij mij allemaal een kille en klinische bedoening is, maar dat is niet zo! Natuurlijk komen klanten bij mij om op een professionele manier behandeld te worden, maar er is hier ook een gezellige en huiselijke sfeer. En ik sta altijd klaar voor mijn klanten met adviezen en tips.’

Datum: 30 november 2023