cryo-slimming

‘Met cryo-slimming heb ik mijn droomgewicht bereikt’

Het is zó lastig. Je bent beter gaan eten, meer gaan bewegen en bent al met al fitter gaan leven. Ontzettend knap, natuurlijk! Ja mag jezelf best een schouderklopje geven. Waarom lukt het je dan toch niet om die laatste hardnekkige kilo’s kwijt te raken? Waarom blijf je toch die lastige vetjes om je buik houden? En wat helpt wél om toch jouw droomgewicht te kunnen behalen? Het antwoord: cryo-slimming!

Visceraal vet

Iedereen heeft visceraal vet. Dit is vet dat om je organen zit om ze te beschermen. Een balans is hierin heel belangrijk. Te weinig vet betekent dat je organen praktisch onbeschermd zijn maar te veel is ook problematisch. Hierdoor wordt de buikwand naar buiten gedrukt, waardoor de buik opgeblazen en dik oogt. Wanneer je het visceraal vetgehalte veel te hoog ligt, kan het ook nog eens tegen de organen gaan drukken. Het lichaam oogt dan uit balans: de romp en buik is vaak dikker en de benen smaller. De buik kan hard ogen en kan eruitzien als een bierbuik.

Gezonde leefstijl

Het is ontzettend lastig om visceraal vet te verliezen. Omdat het om de organen zit, kun je het er niet zomaar ‘afsporten’. Een gezond vetgehalte ligt tussen de 1 en 12. Alles daarboven geeft aan dat je visceraal vetgehalte te hoog ligt, wat dus een risico voor je gezondheid vormt. Een gezonde leefstijl is van groot belang wanneer je er toch graag vanaf wilt. Dit betekent:

  • Voldoende slaap
  • Voldoende beweging
  • Stoppen met roken en drinken
  • Stress verminderen
  • Een gebalanceerd dieet

Dit is natuurlijk een ideaalbeeld en voor lang niet iedereen haalbaar. Bij TheBodyManager ondersteunen we je graag zodat je toch je doelen kunt bereiken.

Een gezonde leefstijl is van groot belang

Cryo-slimming

Met cryo-slimming worden de spieren gestimuleerd, bijvoorbeeld dus ook de spieren rond de organen. Deze gebruik je ongecontroleerd, waardoor ze niet goed te trainen. De spiercontracties bij cryo-slimming zorgen voor vetverbranding. Vastgehouden vocht en afvalstoffen komen dan los en verlaten het lichaam door de bloedbaan. Door de slimme technologie van de cryo-slimming wordt het vet afgevoerd terwijl de huid strak getrokken word. Daarom is de methode ook ontzettend effectief tegen cellulite. Al na een paar behandeling ziet de huid er strakker uit en kun je duidelijk de verbetering zien.

Neem contact op!

Als je vet hebt waar je moeilijk vanaf komt, dan kan dit soms gevoelens van wanhoop of irritatie veroorzaken. ‘Waarom lúkt het nou niet?’ Bij TheBodyManager helpen we je hier graag bij. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over cryo-slimming? Neem gerust contact met ons op. Tot snel!

Datum: 03 maart 2023