Cryolipolyse

Met Cryolipolyse strak het nieuwe jaar in!

Je hebt al van alles geprobeerd om van je kwabjes en vetrolletjes af te komen. Jezelf een ongeluk trainen in de sportschool met bijbehorende eindeloze sit-ups, daarnaast een eetregime bestaande uit yoghurt, worteltjes en fruit… Hoe hard je er ook voor werkt, soms blijft dat lelijke randje rondom de buik of heupen zichtbaar.

Cryolipolyse

Maak kennis met dé (bewezen effectieve!) oplossing waarmee het mogelijk is om plaatselijk je figuur te verbeteren: cryolipolyse.

Cryo-wat?

Cryolipolyse is een samenvoeging van de woorden ‘cryo’ (= kou) en ‘lipolyse’ (= vetverbranding). Bij deze behandeling zijn vetcellen dusdanig gekoeld dat zij, net als bij vetverbranding, door het lichaam afgevoerd worden.  Eén behandeling kan al zorgen voor een vetafname van 20 tot 25 procent!

Alternatief voor liposuctie

Beauty in Motion voert deze behandeling al enige jaren met groot succes uit. Eigenaresse Karin Elzinga vertelt: ‘Deze behandeling is ook wel het alternatief voor liposuctie. Er bestaan eigenlijk geen andere behandelingen die, zonder pijn en snijden, op deze wijze plaatselijk vet kunnen laten verdwijnen.’

Je sport ontzettend vaak en let goed op je voeding, maar die lovehandles verdwijnen maar niet

Behandelbare zones

De behandelbare zones voor Cryolipolyse zijn:

  • Lovehandles
  • Buik
  • Maagstreek
  • Dijen
  • Heupen
  • Knieën
  • Achterzijde armen
  • Onder bilplooi

Pijnvrije behandeling

Een behandeling begint altijd met een intakegesprek. Zijn er geen gezondheidsredenen om de behandeling niet te kunnen uitvoeren, welke wensen en verwachtingen zijn er en hoe gaat  de behandeling in zijn werk. Indien er geen bezwaar is, wordt er eerst een beschermende doek aangebracht op de buik. Hierover wordt de koelapplicator aangebracht. Deze zuigt het te behandelen gebied vacuüm. Het apparaat zal dan, terwijl je geniet van een kopje thee, gedurende 45 à 60 minuten afwisselend opwarmen tot een aangename 42 graden Celsius en afkoelen tot maar liefst -9 graden Celsius. Zoals eerder gezegd is de behandeling volledig pijnvrij. Na de behandeling kan de zone die behandeld is een beetje rood zijn, maar dit trekt doorgaans binnen een paar uur weg.

Geduld wordt beloond

Heel geleidelijk zal je lichaam de vetcellen die aangetast zijn door de cryo af gaan voeren. Het vraagt dus even 4 à 5 weken geduld tot de eerste resultaten zijn te zien: maar je geduld wordt zeker beloond! Je kleding komt weer mooier te zitten en je hebt eindelijk dat figuur waar je van gedroomd hebt.

Zes dagen in de week

Bij Beauty in Motion ben je aan het juiste adres om de cryolipolysebehandeling te volgen. Karin en haar dochter Kristel staan 6 dagen in de week voor je klaar in hun salon in Zeist.

Datum: 05 december 2018