lovehandles

Met lovehandles afrekenen door cryolipolyse

Naar jouw gevoel heb je álles gedaan om die extra pondjes te verliezen. Toch kijk je elke ochtend teleurgesteld de spiegel in: die kwabjes, rolletjes en vetjes bij je armen, benen, billen of buik gáán maar niet weg… Help!

Afslanken

Plaatselijk afvallen, dat kan toch niet? Nee, inderdaad: je kunt je helemaal suf sporten en allerlei oefeningen doen, maar alsnog is er een grote kans dat je lovehandles, kipfilets of buikje je blijven plagen. Tóch bestaat er een oplossing om wel dat figuur van je dromen te krijgen. En nee: hiermee bedoelen we niet dat je onder het mes hoeft. Maak kennis met cryolipolyse!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode waarmee je van je laatste vetophopingen af kunt komen. Hierbij worden vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen, waarna je lichaam ze afbreekt. En nog mooier: als je een normaal, gezond eet- en beweegpatroon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug!

Gebieden

De gebieden die behandeld kunnen worden:

  • buik
  • lovehandles
  • billen
  • bovenarmen
  • rug
  • dijen
  • heupen

Niet alleen je vet is weg, ook je huid voelt steviger aan

Hoe verloopt een behandeling?

Je ligt gewoon rustig en ontspannen in de behandelstoel. Daarna wordt de Body Wizard, het behandelingsapparaat, geplaatst op het te behandelen gebied. Vervolgens zorgt de sterke vacuüm ervoor dat je vetophoping wordt opgezogen, waarna deze gekoeld wordt. Bang dat je huid hierbij beschadigd raakt hoef je niet te zijn: de vernieuwde Body Wizard die gebruikt wordt, is uitgeroepen tot veiligste behandelingsapparaat. Ter aanvulling op de behandeling wordt je huid ook altijd behandeld met het vetafdrijvende serum van Cosbeau, die de afbraak van de vetcellen bevordert. Zo bereik je dat optimale effect! Niet alleen je vet is weg, ook je huid voelt steviger aan. Cryolipolyse is trouwens ook goedkoper dan een operatie. Omdat de huidspecialisten van Mooi door Fanny deskundigen zijn op het gebied van cryolipolyse, geniet je van een vriendelijk tarief.

Goed om te weten

Per keer wordt er 20% van de vetcellen weggevroren. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig (met een tussentijd van één maand) om de vetophopingen helemaal te bestrijden. Combineer je de behandelingen met de Universal Contour Wrap en de InfraWrap, dan verloopt het proces van het afvoeren van de bevroren vetcellen sneller. Dus: nog eerder genieten van je verbeterde figuur! Voordat de behandeling van start gaat, zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Let op: als je een BMI boven de 30 hebt, is cryolipolyse helaas niet geschikt voor jou.

Datum: 25 oktober 2018