cryotherapie

Oud worden kan altijd nog

Er jong, fris en strak blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Waren je ogen eerder nog sprankelend, als je nu in de spiegel kijkt, staart er een doffe holle blik terug. Om nog maar te zwijgen over de donkere kringen en wallen onder je ogen. En ook dat beginnende buikje zit je in de weg wanneer je dat ene leuke jurkje aandoet. Je kunt er niet omheen: je wordt ouder, en dat is te zien. Gelukkig zijn de technieken om er jonger uit te blijven zien steeds geavanceerder!

Cryotherapie

Wil jij vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryotherapie kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast!).

Vet verliezen door te bevriezen

Cryotherapie kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille, en de onderkin. Maar ook de wallen onder je ogen kunnen worden aangepast.

Gezicht en lichaam

Cryotherapie is dus geschikt voor gezicht én lichaam. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

Koud!

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. De cryo21 werkt met een kop van – 10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt.

Zichtbare vermindering

Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, en daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping! Tijdens de sessie kun gewoon lekker tot rust komen! Heerlijk toch?

Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug

Resultaten

De resultaten van de behandeling zijn direct na de behandeling direct zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 3 tot 4 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet!

Effecten

Cryotherapie heeft de volgende effecten op het lichaam:

 • versnelde bloedsomloop, verwijdert toxines
 • vergroot calorieverbruik
 • verwijdering of vermindering van cellulite
 •  vermindering van vetcellen
 • lymfedrainage
 • versteviging en versterking van de spieren
 • contourverbetering en afslanking van het lichaam

Effecten

Cryotherapie heeft de volgende effecten op het gezicht:

 • verstevigen van de weefsels en spieren
 • vermindering van rimpels
 • volume creëren in de lippen
 • verwijdering of vermindering van onderkin
 • huidverjonging
 • verstevigen en liften van het gelaat

De Cryokliniek

Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryotherapie. Zo is ze onlangs bij een congres in Porto geweest om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Eerder bezocht ze Marbella voor de nieuwste opleiding rond huidverjonging met de Cryo21. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.

Datum: 27 februari 2018