slanker

Slanker en strakker à la minute!

De BodySculptor is een wellness-, afslank- en verstrakkingsbehandeling ineen. Je wordt van top tot teen ingepakt en zo slank je af en verstrak je de huid zonder enige inspanning!

Zo werkt de ‘wonderbehandeling’

Het BodySculptor-apparaat is een soort pak dat op je benen, armen en de kin gaat inwerken. Het apparaat werkt op combineert twee manieren van afslanken en verstrakken:

  • De efficiëntie van lage frequentiegolven. De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert daardoor de lipolyse.
  • De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Door deze aangename lymfedrainage worden de afgebroken vetzuren, toxische stoffen en vocht, richting de uitgang geloodst.

Resultaat

De BodySculptor kan je problemen aanpakken. Het apparaat kan gericht cellulitis en oedeem aanpakken. Daarnaast is de BodySculptor geschikt voor alle plekken van het lichaam waar je minder vet wilt hebben. Het resultaat is zelfs tot 15 dagen na de laatste behandeling is er nog  merkbaar.

Verslapte huid

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest zijn silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen. Niemand ontsnapt aan het fenomeen van een verslapte huid, zowel slanke als minder slanke vrouwen en mannen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een vochttekort zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen.

Huidversteviging

Een kuur met de BodySculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen en mannen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hun een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het lichaam als van het gelaat, en onderkin .

De BodySculptor maakt je slanker en strakker, terwijl je slaapt!

Zones

De BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle zones tegelijkertijd:

  • taille
  • heupen
  • dijen
  • kuiten
  • knieën
  • armen
  • kin

Voor mij?

De BodySculptor is er voor iedereen die af wil van probleemzones op het lichaam. De methode is uitermate geschikt voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen.

Centimeters verliezen!

Ben je overtuigd en wil je een BodySculptor behandeling ondergaan? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze afslank-/ verstrakkingsmethode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 05 maart 2018