cryotherapie

Strak en stralend het voorjaar in dankzij cryotherapie!

Je vriendinnen gaan jubelend het voorjaar tegemoet, en plannen al de eerste gezellige tripjes. Maar als jij eerlijk bent, heb jij hélemaal geen zin in die middagen op het terras en op het strand. Als je écht eerlijk bent, word je zelfs chagrijnig bij alleen al de gedachte aan warme temperaturen en zachte zonnetjes. De reden: je moet jezelf weer vertonen in luchtige rokjes en jurkjes, en in je bikini of badpak. Deze winter heb jij weliswaar best hard getraind in de sportschool. Ook heb je zo gezond mogelijk gegeten (op de incidentele chocolademelk met slagroom na). Toch word je nog stééds geplaagd door lovehandles, je buikje of je zware bovenbenen. Maak je geen zorgen: dankzij cryotherapie ga ook jij stralend én strak het voorjaar tegemoet!

Dat klinkt goed hè?

Tijd om je iets meer te vertellen over de meest effectieve en eveneens pijnloze methode om binnen korte tijd een strak lijf te krijgen: cryotherapie. In mijn kliniek gebruik ik al een aantal jaren met veel enthousiasme de methode Cryo21. Tijdens een behandeling werk ik met een behandelkop die een temperatuur aanneemt van -10 graden Celsius. Deze kop beweeg ik over het te behandelen gebied. Hierdoor koelt je huid binnen korte tijd wel 30 graden af: van 34 graden Celsius naar 4 graden Celsius. Geen zorgen: dit voelt niet koud aan. Je zult dus niet bibberend op de behandelstoel liggen. Maar waar is dit ‘verkoelingsproces’ nou precies goed voor? Je vetcellen kunnen niet tegen kou. Door de kou gaan je vetcellen kristalliseren, om vervolgens je lichaam op een natuurlijke manier te verlaten. Dit geeft een prachtig resultaat: dankzij dit proces kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten afslanken, en mooiere, gestroomlijnde lichaamscontouren krijgen. In totaal kun je met de Cryo21 per behandeling wel 1 tot 3 centimeter vet verliezen!

Ook de lastige vetrandjes verdwijnen!

Stoor jij je aan dat kleine vetrandje bij je buik, of dat overtollige kwabje bij je ribben? Het grote voordeel aan Cryo21 is dat hiermee zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken bereikt kunnen worden. Dit komt door de kleine behandelingskop. Zie jij mede tegen het voorjaar op omdat je je stoort aan je cellulite of verslapte huid? Tijdens de behandeling gebruik ik een speciale crème, die het proces van het afvoeren van de vetcellen bevorderd en de huid mooi, strak en glanzend maakt. Daarnaast is Cryo21 ook erg goed toe te passen bij het verstevigen van je huid. Denk hierbij óók aan de huid in je gezicht en je gelaat. Heb je bijvoorbeeld een dubbele kin? Deze verdwijnt als sneeuw voor de zon met cryotherapie. Nog even voor de duidelijk: tijdens de behandeling komen er geen naalden, operatie, narcose en hersteltijd aan te pas. Daarom kun je cryotherapie zien als hét alternatief voor de liposuctie of de facelift.

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21

Ben je al enthousiast over Cryo21? Dan is het tijd om je te introduceren met nóg een effectieve en veilige methode op het gebied van figuurverbetering. Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari 2019 namelijk het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten behandeld worden, zoals de buik, de rug en de benen. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert. Niet alleen raak je hierdoor vet kwijt, ook wordt je huid mooi glad en strak. Je zal dus ook minder last hebben van putjes en deukjes. Met de Arctik21 kun je per behandeling maar liefst 3 tot 6 centimeter kwijtraken! Ook spierpijnen, zwellingen en vochtophopingen (zoals bij oedeem) kunnen met de Arctik21 effectief behandeld worden.

Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert

Definitief van je vet af met cryotherapie

Met de Arctik21 wordt het aantal vetcellen in het gebied dat jij wilt aanpakken verminderd. Vetcellen die zijn verwijderd tijdens de behandeling (en dat zijn er veel!) met de Cryo21 en de Arctik21 groeien ook niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van je lovehandles, onderkin of buikje. Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met de behandeling. kom je eerst langs voor een uitgebreide intake af. Hierin zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd!

Lichaamsgebieden

Deze lichaamsgebieden worden behandeld met cryotherapie:

 • Lovehandles
 • Buikje
 • Billen
 • Armen
 • Benen
 • Zadeltassen
 • Taille
 • Rijbroek
 • Kuiten
 • Rug
 • Kin, hals en gelaat

Kortom: élk gebied wat jij graag zou verbeteren!

JV Clinic: dé cryospecialist in de regio

In de kliniek van Jeanette Veldhuizen werken alleen de beste specialisten op het gebied van cryotherapie. Jeanette en haar teamleden bezoeken altijd de laatste congressen om op de hoogte te blijven van de laatste kennis en technieken omtrent cryotherapie. Je kunt er op aan dat er altijd de beste technieken worden toegepast voor het allerbeste resultaat. Bij JV Clinic bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat. Neem gerust contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Datum: 18 maart 2019