vet-bevriezen

Vet bevriezen is vet verliezen

Afvallen zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met de body-wizard cryolipolysebehandeling is het mogelijk! Met deze methode kun je snel en veilig afslanken in een mum van tijd.

Cryo-wat?

Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen. De methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen.

Het werkt zo

Tijdens een body-wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Zo wordt het huidweefsel niet aangetast. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping!

Koud!

Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen!

Voor altijd af van zadeltassen en lovehandles met de cryolipolysemethode!

Buik, lovehandles & zadeltassen

De resultaten van de behandeling zijn 2 tot 4 maanden zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet! De volgende gebieden kunnen worden aangepakt:

  • billen
  • bovenarmen
  • buik
  • heupen
  • taille
  • bovenbenen

Hoeveel behandelingen?

Een behandeling is mogelijk wanneer er voelbaar vet aanwezig is op een bepaalde plek. Na drie behandelingen is het overgrote deel van de mensen tevreden met het resultaat. Tussen de behandelingen zit een periode van 8 tot 12 weken.

Ik wil!

Wil jij voor altijd afrekenen met je probleemzones? Ga eens langs bij Dali Wellness in Zeddam! Hier kun je een body-wizard cryolipolysebehandeling ondergaan. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging en afslankmethodes.

Datum: 29 januari 2018